- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
belsodavid #3178 üzenetére
azt lehet tudja mint gyári akku, csak azt nem amit a címkéje ír
persze nem mindig van így csak marha sokszor -
twine
veterán
válasz
belsodavid #3178 üzenetére
Nem tudom mit tudnak, de szeretek minőségibb dolgokat vásárolni, ami nálam azt jelenti, hogy legalább azt tudják ami rájuk van írva...(értem ezt ebben az értéksávban, mint aksik! Természetesen nem mindenben tehetem ezt meg,sajnos nem a Rothschild családba születtem, ezért sokszor kell mérlegelnem az ár tudás arányt is)
A ZOP-ot nem sorolták a "minőségi" gyártók közé...
A gyári aksival egyébként baromira elégedett vagyok,,,komolyan elég sokáig bírja,(a leírt 20-25 perces játékidőt szerintem cca. simán hozza, bár stopperrel még soha nem mértem) csak hajt a kíváncsiság, mit tudhat a gép, egy NEM 18650-es aksikból álló cuccal....
Egyébként a segítség kérést pont erre is értettem,mert lövésem sincs egy ekkora motornak ami ebben a verdában van, mekkora a max. "értelmes" C, és mi az ami már csak "f@szhosszabításnak" számít mert semmi értelme...Egyébként vicces mert miközben írtam a postot az aksikról, csattant egyet valami a konyhában...
Hamar kiderült mi volt az:Az a "fantasztikus minőségű" töltő, amit az autóhoz mellékeltek...
Kb.6-8x használhattuk...
MOst az egyik kondi ruhája lerúgta magát egy nagyobb csattanás kiséretében...
MInnyá' fogalmazok valami szívhez szóló szép üzenetet Banggood-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest