Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz zolisx4 #1542 üzenetére

"Az a motor melegedés az semmi, elég sokára égnek ezek le,"

Az aksi végére nekem konkrétan olyan forró, hogy ha hozzáérek, már kapom is el a kezemet. Ez normális üzemi hőmérséklet lenne?

"1 aksi alatt is le lehet égetni "

Erre azért kíváncsi lennék, mit kell csinálni. (persze hozzá ajánlott aksival) Leginkább azért, hogy elkerüljem.

" komolyabb autók,nevezzük modell autónak lehet venni kompletten "

Tudom, hogy lehet, én is nézegettem, de rengetegszer belefutottam, hogy 'na ez bár a felső árhatáron van, de sokkal jobb' erre kiderül, hogy még vehetek hozzá aksit és távirányítót is, így meg már ott voltam, hogy annyit nem akartam rá költeni. Ezért szóltam, hogy figyeljen rá. Amit ajánlottál használtat PM-ben, azzal is ez volt a helyzet.

"Alap hangon ha semmid nincs ,60 ezer körül ál meg de ez már brushless motoros ."

Hát ez az. Én 20-25 körül akartam venni valamit hétvégi szórakozásra. A 60k ennek majd háromszorosa. A belinkeltnek meg több mint háromszorosa. Én értem, hogy ez tényleg sokkal jobb, de a magamfajtának felesleges. Persze, ha felmerül az emberben a vágy, vagy van múltja más rc modellekkel, esetleg olyan társaság, ahol egymással lehet versenyezni, akkor biztos nagyon zavaróak a gyengeségeik, mert én is látom őket, de arra, amire kell, arra jó. Örömmel használom.

Új hozzászólás Aktív témák