Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szucsixxx
csendes tag
Te kb. hány rasztát csináltál csongrádon? eddig ott egy JÓ rasztát láttam,de az is kezd szétjönni (mivel küztudott,hogy ha nem foglalkozol eleinte sokat a fodrészos rastával,akkor szétjön). De az új korában Tényleg nagyon jól nézett ki
!
Ti hallottatok már a MELKÖLŐ más néven harisnyaszemfelszedő tűrö
? Ha egy rasztának ez az álma
. Biztonságizáras horgulótű. Mert Valljuk he,a nem fodrászos,és nem exmikrofonfejű arcoknak mindíg nagoyn sok szál kiáll,és az csúnya! Na ez a emgoldás,emrt nem tudom ti mennyit próbálkoztatok horgolótűvel,de elmondom,hogy AMIKOR A K** Tincs küzepén van? AKKOR BÍR AZ A S*** IS MEGAKADNI
,HOGY 30 PERCIK CSAK SZENDEDJ VELE!
Na igen, 2 napon volt,mire végigolvastam a topicot,és nem írt senki arrol,hogy mit csinál a lenövéssel
? Mármint A haja természetesen nő tovább,és nemv agyunk nefkák,úgyhogy az nor. haj ami ott van. És ki mit tesz/tett ezellen? Mert aki nem tesz semmit (le van nőve) annál igénytelenebb undorítóbb (fehét) ember nincs! Edig hallottatm a törölközőzésröl ill. a csomókötésröl. A csomókötés amikor lenő,akkor nagoyn csúnyán néz ki utánna,a tör. után meg eszméletlen szép az alja,teljesen a fejbőrig rasta,CSAK azért az tényleg egy durva múdszer,féltem hosszú távan a hajhagymáim
.
HÚÚÚHH! Írtam eleget,kérem midnenre SOKAT válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
? Ha egy rasztának ez az álma
. Biztonságizáras horgulótű. Mert Valljuk he,a nem fodrászos,és nem exmikrofonfejű arcoknak mindíg nagoyn sok szál kiáll,és az csúnya! Na ez a emgoldás,emrt nem tudom ti mennyit próbálkoztatok horgolótűvel,de elmondom,hogy AMIKOR A K** Tincs küzepén van? AKKOR BÍR AZ A S*** IS MEGAKADNI
,HOGY 30 PERCIK CSAK SZENDEDJ VELE!
? Mármint A haja természetesen nő tovább,és nemv agyunk nefkák,úgyhogy az nor. haj ami ott van. És ki mit tesz/tett ezellen? Mert aki nem tesz semmit (le van nőve) annál igénytelenebb undorítóbb (fehét) ember nincs! Edig hallottatm a törölközőzésröl ill. a csomókötésröl. A csomókötés amikor lenő,akkor nagoyn csúnyán néz ki utánna,a tör. után meg eszméletlen szép az alja,teljesen a fejbőrig rasta,CSAK azért az tényleg egy durva múdszer,féltem hosszú távan a hajhagymáim
.