Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szucsixxx

csendes tag

válasz Hámigáná #54 üzenetére

Te kb. hány rasztát csináltál csongrádon? eddig ott egy JÓ rasztát láttam,de az is kezd szétjönni (mivel küztudott,hogy ha nem foglalkozol eleinte sokat a fodrészos rastával,akkor szétjön). De az új korában Tényleg nagyon jól nézett ki ;) !

Ti hallottatok már a MELKÖLŐ más néven harisnyaszemfelszedő tűrö :C ? Ha egy rasztának ez az álma :). Biztonságizáras horgulótű. Mert Valljuk he,a nem fodrászos,és nem exmikrofonfejű arcoknak mindíg nagoyn sok szál kiáll,és az csúnya! Na ez a emgoldás,emrt nem tudom ti mennyit próbálkoztatok horgolótűvel,de elmondom,hogy AMIKOR A K** Tincs küzepén van? AKKOR BÍR AZ A S*** IS MEGAKADNI :Y ,HOGY 30 PERCIK CSAK SZENDEDJ VELE!:O

Na igen, 2 napon volt,mire végigolvastam a topicot,és nem írt senki arrol,hogy mit csinál a lenövéssel :F? Mármint A haja természetesen nő tovább,és nemv agyunk nefkák,úgyhogy az nor. haj ami ott van. És ki mit tesz/tett ezellen? Mert aki nem tesz semmit (le van nőve) annál igénytelenebb undorítóbb (fehét) ember nincs! Edig hallottatm a törölközőzésröl ill. a csomókötésröl. A csomókötés amikor lenő,akkor nagoyn csúnyán néz ki utánna,a tör. után meg eszméletlen szép az alja,teljesen a fejbőrig rasta,CSAK azért az tényleg egy durva múdszer,féltem hosszú távan a hajhagymáim :(.

HÚÚÚHH! Írtam eleget,kérem midnenre SOKAT válaszolni! :B

Új hozzászólás Aktív témák