- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
"Azt is próbáltam hogy legyen belőle torrent gép"
rPI mindig szar volt IO-ban. Egy Zyxel NAS 326-ot vettem anno 27k-ért. Fut rajta torrent is, és nincs gond az SMB-vel sem. TV mögött meg egy mi box van. Fut rajta minden streaming, meg a NAS-ról ami kell. Teljesen értelmetlen ilyenekkel bohóckodni. A pi4 jelenlegi árral tanulni is drága ... meg bármi másra is. Fogyasztásban se éri meg. NAS fogyaszt hdd-vel 10W-ot ha pörög. Mi box meg annyit se.
Anno azért volt jó rPI, mert olcsó volt, és a GPIO-k mellett volt wifi is. Így könnyebb volt rendszerbe rakni mint egy arduino-t. ESP-k óta nem nagyon tudom mire lehetne használni. Egy ESP 1-4k HUF felszereltségtől függően. Egy óvodás is megoldja a kapu vezérlést egy relével, vagy bármilyen szenzor adat beküldését gateway-re. Ha gépet építene az ember akkor van CNC shield 2k HUF-ért. Van esphome, vagy tasmota ha nem tud programozni az ember.
Ha öntöző rendszert kellene építeni akkor van akár 16 relés board is (bár én inkább több 4-essel csinálnám).Linux-os kisgépnek meg van millió chromebook.
A cikkbéli project-et meg nem is tudom hová tenni. Amellett, hogy irgalmatlan drága, de fél óra alatt szebb házat "tervezek", és másnapra kinyomtatja a 3d nyomtatóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 650 G2 6.Gen i3 as HP Notebook! Core i3 6100U / 8GB DDR4 / Intel HD / 128GB M.2 /JÓ AKKU!
- Asus ROG Flow Z13 2in1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest