- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nihill
őstag
válasz
nihill #37328 üzenetére
Ebben valaki tud segíteni?
Illetve nem is IOT hanem W10 pro ami rajta van, 17134.r4 release.180410-1804
A beépített wifit sem látja, de van egy TP-link stickem, amit a saját telepítője simán feltelepít tehát látnia kellene hogy rá van dugva mert akkor nem installálná szerintem, de miután kész, semmi nem változik, nem tűnik el az ismeretlen eszközök közül. -
nihill
őstag
Sziasztok!
Win10 IOT-vel hogy lehet wifit használni Raspberryn? (3 vagy 4-esen)?
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Újabb problémába futottam bele. Ha nem csinálok semmit, pár perc elteltével bekapcsol egy fekete képernyővédő, amit nem tudom hol lehet kikapcsolni. A neten rákeresve nem vagyok egyedül a dologgal, találtam is egy csomó megoldást rá, írjak be különféle konfig fájlokba megadott utasításokat. Nekem egyik sem működött. Valaki tud erre használható megoldást?
köszönöm -
nihill
őstag
válasz
lolka1980 #8663 üzenetére
Megvan a hiba, valamiért nem volt jó neki a tápegység amit rádugtam. (5V 3A) Kicseréltem egy 1,2A-es telefon töltő tápegységre, azzal már elindult.
Viszont itt van a következő probléma. A desktop nem tölti ki a képernyőt, pár centis fekete keret van körben, bármit is állítok a TV-n. A raspberry-n viszont nem tudok állítani, mert a képernyő felbontás menü helyett egy olyan hibaüzenet jön fel, hogy "nem tudom lekérdezni a monitor adatait".
-
nihill
őstag
B+ igen. A gyári SD kártyán nem hozzá való rendszer lenne? Letöltöm a legújabbat akkor.
A táp 1,2A-es.
-
nihill
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Raspberry-t, de rögtön az elején elakadtam vele. A gyári SD kártyáról bekapcsolás után feljön egy választó képernyő, hogy milyen operációs rendszert töltsön be, de se billentyűzetre se az egérre nem reagál. A billentyűzeten a num lock sem ég, mintha nem is kapna áramot (?). Mit csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GAMER Alap! i7-14700K / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / B760 / 1000w Gold! BeszámítOK
- Mac Mini M4 Pro 14c/20c/48GB/512SSD/3X Thunderbolt 5 + Logitech MX Key S bill
- Lenovo Ideacentre AIO 5 24ALC6 PC Ryzen 7 5700U 6 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD Gar.
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest