- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igen valóban van már netbook 15 ezer környékén is ami jó lenne. De fontos a teljesen passzív hűtésű zajtalan működés is. A kis ház miatt kénytelen lennék vele egy szobában lenni. A kis külső vinyóm ami lenne hozzá, teljesen zajtalan. -
Truman
senior tag
Sziasztok.
Torrent letöltésre, seed -elésre szeretnék valami megoldást. Régen USB -s okosítható routerekkel csináltam, de meguntam. Stabilitási és teljesítményi gondjaim adódtak.
Ahogy néztem a malnapc.hu oldalon azért elég drágák ezek a kis izék, mire mindent megvesz hozzá az ember. Ki lehetne az árból hozni egy Integrált procis, micro ITX -es konfigot is SSD -vel, ami azért jóval erősebb lenne. De hát úgysem használnám ki, mert nekem csak torrendezésre és file szerverre kellene.Mit ajánlanátok? Lehetőleg olyan megoldás kéne, amin van D-SUB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzol Screenshot
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- GTA VI
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul semmi szükségem rá, mert nem 3,5" -os belső vinyóval lenne használva, hanem külső vinyóval. Ráadásul egycélú, később se tudnám másra használni.
wassermann