- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
its_grandpa #39935 üzenetére
az nem jó műholdas adáshoz
-
dni
őstag
válasz
its_grandpa #31679 üzenetére
Köszi, ebbe már én is belefutottam, csak reménykedtem, hogy nem kell még felraknom a 4.16-os kernelt.
-
kovbandi82
őstag
válasz
its_grandpa #31597 üzenetére
Olvastam, néztem is a tunert, csak abból nem jött le, a saját előfizetésed hogy nézed, mint írtad. Ezért gondoltam a Koaxot kell rádugni.
#cigam:
Igen, hamarabb indul el. Amikor nem lite raspbian volt, a cronban lehetett rebootkor lefutó parancsot hozzáadni. Gondoltam itt is megoldható akkor.
-
kovbandi82
őstag
válasz
its_grandpa #31531 üzenetére
Erről van valami step by step leírás hogyan is kell? Akármelyik kábelszolgáltatóval megy?
-
azbest
félisten
válasz
its_grandpa #31531 üzenetére
természetesen a t2 tunerek visszafelé kompatibilisek, t1-et is tudnak (a moduláció durvább a t2 esetén, a codec és hasonló dolgok meg csak szoftveren múlnak).
Tippre talán spi buszra tették. Lényegében egy tuner amiről le lehetett spórolni a másik chipet, ami az usb vagy más busz és a chip közötti kommunikációért felel.
Ezzel egy problémát látok, ami nem mindenkinek számít. Hogy valószínűleg nincs akkora sávszélessége a busznak, hogy a teljes muxot át tudja vinni. Ezt azt jelenti, hogy pid filteres módban tudhat csak működni, azaz, csak a kiválasztott kép és hangpideket küldi át a buszon. A régi usb1.0 tunereknél is ez volt. Ez akkor hátrány, ha egy tunerrel szeretnél párhuzamosan többféle, de egy muxon található csatornát is nézni vagy rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest