- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
ZCoyote #42553 üzenetére
+1 a Syncthing-re, nálam 2 telefon szinkronizál a PI-re, amennyiben az alábbi 2 feltétel teljesül: A telefon töltés alatt van, csatlakozik a wifi-re.
Így 2-3 naponta kerülnek fel a friss adatok a PI-re, de még mindig jobb ez a felállás, mint a manuális mentésekkel bajlódás.
Amit én használok még benne, az a "Szemetes fájlverzió követés" ami azt jelenti, hogy a telefon csak küldi az adatokat, egy irányban van csak szinkronizálva pl a képek mappám, és ha valamit törlök, akkor a PI-n a törölt mappába kerül, ezért egy esetleges törlés után onnan még visszaállítható a kép. -
PistiSan
addikt
Annyi köze van csak hozzá, hogy arra is ilyen linux megy majd (nyilván nem x86-os), és ez a grafikus felület szerintem, mármint ha a tesztelői gépen ez volt gondolom majd ezeken is ez lesz. Legalábbis én ezzel fogom majd használni elsőre, aztán majd meglátjuk hát ha találnak ki jobbat, sok lehetőséget látok ebben a cuccban.
Nem akarok én vitázni erről, majd ha kézhez kapok egyet akkor felveszem neked szívesen a telepítést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest