- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bvvitya
aktív tag
válasz
rosejbli #37562 üzenetére
Megfontolom a tanácsod! Esetleg tudnál tanácsolni egy jó helyet ahol leírnak róla minden szépet jót?
@Keem1
Köszönöm a tippet megfontolom mindenképpen. Már csak utána kell járnom hogyan is kell átpakolni oda a weblapom
Mert még soha nem csináltam ilyet (nagyon kezdő vagyok a témában) -
bvvitya
aktív tag
Ha csak 3500-ba fájna évente akkor nem is foglalkoznék vele. de sajnos közel 10E be fáj.
A honlapom még nincsen teljesen készen kevés időm van rá így sokallom az üzemeltetését.
Viszont rengeted képet szeretnék feltölteni rá így kell a tárhely is ami ugye otthoni környezetben nem gond. -
bvvitya
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan elképzelésem (lehet nagyon nagy baromság , de nekem nem ) hogy van egy honlapom, a domain nevet és a tárhelyet is tölük bérelem https://www.forpsi.hu/.
Raspberry Pi alkalmas lehetne arra hogy azon fusson el a honlapom. nagyo nkevész szinte semmi a nézetsége még így szeretnék spórolni.
Alkalmas erre a célra a PI? -
bvvitya
aktív tag
Jól gondoltam hogy nem egyszerű a HDMI => D-Sub
Milyen aktív átalakítót ajánlsz?
Az Svideó kimenet menni fog szerintem (az végül is ugye egy sárga RCA?). Jó a kép minősége? Egyből lehet TV-re csatlakoztatni nem kell monitorra először hogy beállítsam?Az az igazság hogy netezésre és film nézésre szeretném használni, milyen oprencert ajánlott erre a célra? Hozzáteszem szűz vagyok a Linux terén, de grafikus felületűvel csak elboldogulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elindult a One UI 8 frissítés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX6700XT 12GB!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- 1440p/4K Gamer PC! 7600X + 3090 + 32 GB DDR5 + 1TB M.2 SSD + 750W Platinum + 360 AIO RGB
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest