- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ha teszem azt három tuner-t rákötök akkor megoldható hogy egy kártyaolvasó mellett dekódolja a fizetős adásokat párhuzamosan? Tehát pl. fizetős adást veszek fel B mux-on, mellette C muxon nézek egy másikat?
Sőt nekem beindult most a fantáziám hogy RPi-ből összerakni egy TV headend-et a lakásban, rajta három tuner és egy kártya olvasó, benne valamilyen háttértár felvétlehez (most lehet első körben egy SD kártya) és a lakásban annyi további kliens RPi ahol CRT TV-n akarják nézni a műsort, és ezek LAN-on streamelik/vezérlik a head-ről azt a csatornát amit éppen akar valaki néznifo_di: e-bay-en is van ingyen szállítás vagy mi ez a "Shipping: FREE Standard Shipping"
-
fo_di
őstag
én is főleg a htpc funkcióra veszem a cuccot
pl. ezt a kártyaolvasót néztem ki magamnak, ez csak 8+1 dollár
a tvtunerem elvileg megeszi a linux, vagy legalábbis hekkelhető, hogy működjön
szoftveres oldalba még nem túrtam bele magam, amit először találtam az kártyaszerver volt linux alá, gondolom az ottani megoldások legláis célra is működnek (azaz nem osztom senkinek se semerre a kártyát), de xbmcnek is tuti van kártyaolvasó modulja (vagy nincsen?)ja és végre kezdem látni a fényt az alagút végén: levonta a farnell a foglalót tőlem is, így remélem, hogy időben fogok kapni pit
meg megkérdeztem a farnellt, hogy az előrendeléshez adott póló rvényes-e azokra valami csoda folytán, akik előbb rendeltek, várom a választ
liz meg nem írt vissza az rs-t illetően
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest