Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wassermann
üzenetére
Ha több lap meg volt nyitva akadoztak, fagytak. Nem tudom, hogy az Raspberry Pi 5-ös jobb-e ebből a szempontból
Határozottan jobb. Most is Rpi.ről írok, jelenleg ezzel együtt 8 oldal van megnyitva a Chromium-ban, köztük Facebook és Youtube is. Minden akadozásmentesen megy, teljesen használható (bár nem erre szántam, de kipróbáltam, és most nem tudok szabadulni tőle, hogy ez az apró kütyün milyen flottul lehet pl. böngészni
) -
válasz
wassermann
üzenetére
Köszi szépen, akkor elengedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell irodai Pc I5 4590/ 16GB DDR3/ 120GB SSD+ HDD 500GB / Gf 1050Ti
- GAMER PC (Core i7-10700K UNLOCK / 16GB DDR4 / Gigabyte RTX 2060 6GB OC / 1TB SSD + 1TB HDD) garancia
- Gamer PC 3070 12600k
- Félgépek,jó állapotban,kiszórós akció,i3-i5,ddr3,h61m,intel hd
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)