- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
csendes tag
válasz
body007 #43726 üzenetére
Találtam egy kompromisszumos megoldást. Kipróbáltam a PrimeOS-t. Alapból van rajta Play áruház, nem kell mókolni. Még tesztelgetem, de tetszik. Eddig nem produkált hibát a HBO Max (szép képe van, nem alacsony felbontás)és a Youtube sem gond neki (1080p-ben gond nélkül fut). Cserébe ablakanimációkor csinálja ezt a képhibát. Minden alkalmazást ablakban nyit meg, de ha egyből teljes képernyőre nyitod, nincs gond. Kikapcsoltam az ablakanimációt, de nem változott semmi... Még próbálgatom, de úgy néz ki jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest