Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha ugyanaz a desktop rendszer, mint ami pi-re volt, akkor helyette tényleg inkább egy ubuntu pécére, nem a lebutított raspberrpi os.
Amikor pi4 vagy használt minipc választás elé álltam (hogy egy dedikált gépről tudjak elérni egy dedikált hálózaton lévő weblapot), akkor döbbentem rá, hogy az alapítványos desktop felületről még a felhasználói munkamenet zárolása is hiányzik. Azaz, ha felkelek a gépeim elől, akkor nem tudom lezárni a gépet, hanem csak kiléphetek az egészből. És ha meg nyitva hagyom a gépet, akkor a vicces kolléga megígéri a nevemben a csapatnak, hogy hozok ingyen sört

Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 5700G alapú ITX mini PC/ garancia/ ingyen foxpost
- Gigabyte H410M S2H V2 + Intel i3-10105F félkonfig (Gari: 2026.01.29 -ig)
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- HP Ultrium Base Library EML 103E (AG104B) with 7x Ultrium 1840 Tape Drive - Moduláris, rackbe szerel
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann