- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
azbest #42773 üzenetére
Na, akkor kipróbálom. Teljesen új rendszer lesz nálam, friss még a pi4-em, igazából kisérletezgetek csak vele. Eddig pi3 és pi3+ volt csak, illetve raspbian a raspios helyett.
Van egyolyan tervem (még nem tudom hogyan kivitelezhető), hogy bizonyos helyekre ~30m sugarú körben hőmérséklet-szenzorokat helyeznék kültérre és beltérre és logolnám a változásokat. Ott akadtam el, hogy terv szerint valami rádió kapcsolaton (gondolom BT ehhez gyenge lenne, talán wireless lan) gyűjtené be 1db Pi az adatokat és pakolná adatbázisba. Szoftweres rész szerintem nem lenne gond, de nem tudom a szenzor kapcsolatot hogyan lehetne kivitelezni.
#42774 0519:
Én pénteken vettem 4gb verziót a málnás weboldalon (remélem nem minősül reklámnak) és hétfő reggel hozta ki a gls futár a többi cuccal együtt. Csomagban még kapható 4gb ahogy nézem (nekem az nem érte meg), illetve 2gb verzió is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest