- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Minden évben 2szer küldök értéktelen rongyot állat menhelyeknek. Hogy az állatok ne a csupasz betonon feküdjenek, pláne télen.
Most 2db 15kg rongyot küldtem.
Szakadt pólók stb.
Értéktelen rongy.
csomagonként 12000HUF az átvizsgálás, plusz ha bármire azt mondják az még használható valamire akkor vám megy rá, és adó. Igen, az adó hivatal vizzgálja át.
Aki kapja az fizeti, és annak kell nyilatkozni.
Barátomnak küldöm ő viszi be. Tehát magán személy magán személynek küldi.
Beszéltem a vámossal, az adó valakivel, és mondták, hogy mindenre, mindenre, fizetni kell. Nem január 1 től, hanem március , aprilis valamikortól, mikor újra megváltozott az egész. Covid vége óta, mikor újra nyílt minden.
Vissza hozattam a csomagot, és itt ülök 30kg rongyon.
Ha te tudsz valamit, akkor neked elküldöm, és megmondom melyik menhelynek kell elvinni a rongyokat.
De ha az van amit írtam, akkor azt a részt te állod.Ui: telefonról vmiért nem fogadta az "off topic" hiába pipáltam, bocsi.
SunMount3r: vat = adó
Írtam is 56.18GBP
De mint írtam tuti, 100%, ezer biztos, hogy vám megy rá, nézd fenti esetet. Nem a netről, és hírekből tudom.
Válaszd az EU oldalakat, azzal tuti nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest