- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludarazs
csendes tag
Nálam nincs erről szó. Este kikapcsoltam a tv-t, rpi ment tovább és arra keltem az éjjel 3x hogy megy a tv. Bizonyos idő eltelte után bekapcsolja a tv-t. Most átnéztem a cec adapter beállításait, lehet ott volt a gond.
Viszont ami bosszantó, hogy kikapcsolom a Kodit elsötétül a képernyő kb. 10-20 secre és újraindul a kodi.
Cigam cikke szerint csináltam ott ugye leírja, hogy hogyan kell az automatikus indítást beállítani amit meg is tettem, de gondolom azért ennek nem így kellene működnie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Formula-1
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest