- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
azbest #23031 üzenetére
Nem tudom létezik -e olyan erősítő, amiben usb hangkártya van.
Pár példa USB bemenettel (is) rendelkező erősítőre (ún. "digitális erősítő"):
- SMSL Q5 Pro
- Creative Sound Blaster X7
- NAD D 3020...Most így hirtelen csak ennyi ugrik be, de persze nyilván jóval több ilyen kütyü van.
SMSL Q5 Pro van nekem, az pl. működik egy droidos Amlogic S905 SoC-os TV boxszal USB-n összekötve, de ott van, hogy az Android "elfelejti", hogy amúgy rá van kötve USB-n egy digitális erősítő.
Raspberry Pi 2 / OSMC párossal nincs ilyen gond emlékeim szerint, szóval ez valami szoftveres hülyeség lesz a TV box esetében, de hétvégén megnézem azért újra. Én mondjuk pont hasonló célra szeretném használni a Pi 2-t, mint a kérdező - hálózati zenelejátszó lesz belőle -, viszont én valamilyen optikai/koax kimeneteket is adó Pi-kompatibilis DAC-ban (pl. Hifiberry Digi) gondolkodom inkább.
Ja igen, Spotify-t azt hiszem, meg lehet oldani Pi-re (úgy emlékszem, van Linux kliens, amit fel lehet hegeszteni Pi-n futó zenehallgatási célú Linux-disztrókra), Tidalt úgy rémlik, hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest