- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Headless #21130 üzenetére
Nekem egy ősrégi wheezy verzió-n tökéletesen fut a chromium. De én még régebben csináltam egy chromiumot openelecre, ami szerintem messze gyorsabb valamiért, mint Raspbian alatt... Amúgy ha nem elérhető alapból lehet magadnak is fordítani!
Más: Vettem egy TTL kábelt a nasomhoz, h tudjak kernelt módosítani. A nas u-boot bootloadert használ és el lehet vele intézni, h pendriveról bootolja az egész os-t. Még nem próbáltam, de akkor ezek szerint lehetséges ezt a málnán is kivitelezni? Csakmert szeretném inkább a gyors pendriveom használni rendszerbetöltésre stb és inkább a 64 gigás SD kártyát hagynám meg zenéknek, filmeknek stb.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Headless #21130 üzenetére
Igazából csak azért szerettem volna a Chrome-ot, mert a notimon rá vagyok kényszerítve a synology kiegészítők miatt és jól jött volna a könyvjelző és jelszó szinkronizálás. Pl. munkahelyen ha van kis időm és találok valami érdekes dolgot, akkor azt egyszerű csak könyvjelzőbe tenni és ha kütyüznék a pi-vel, akkor rögtön ott az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG V30 - vezércsel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest