- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
BB9360 #20356 üzenetére
Osztom (#20362) Celtis véleményét: én is NOOBS-os csomagban vásároltam a Pi2B-met, de az első néhány próbálkozás után tönkrement a telepítés (szerintem hálózati problémák miatt, itthon ugyanis nem dinamikus IP-cím kiosztást használok, hanem statikusat, arról meg semmilyen infót nem találtam, hogy NOOBS-nál hogyan kell beállítani a statikus IP-t). Végeredmény az lett, hogy egy PC-n töröltem az előtelepített kártyát és felraktam rá az OpenELEC-et. Annak az első indulásakor máris a Kodi felületére kerülsz, aminek a beállításaira aztán millió instrukciót találhatsz a neten.
-
Celtis
veterán
válasz
BB9360 #20356 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges noobs SD-t venned. Mivel te médialejátszónak akarod használni, ezért vegyél inkább egy üres SD kártyát és írd ki rá az Openelec vagy OSMC képfájlt ízlés szerint. (Mindkettővel kapsz egy Kodi futtatására optimalizált és az egységsugarú felhasználó számára láthatatlan Linuxot, tehát gyakorlatilag ez a Médialejátszó SW.)
Inkább érdemes olyan SD-t választani, ami gyorsan kezeli a kis méretű fájlokat. Nemrég voltak itt a topicban benchmark eredmények, képekkel. Kicsit olvass vissza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mikrotik routerek
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest