Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
BB9360
üzenetére
Osztom (#20362) Celtis véleményét: én is NOOBS-os csomagban vásároltam a Pi2B-met, de az első néhány próbálkozás után tönkrement a telepítés (szerintem hálózati problémák miatt, itthon ugyanis nem dinamikus IP-cím kiosztást használok, hanem statikusat, arról meg semmilyen infót nem találtam, hogy NOOBS-nál hogyan kell beállítani a statikus IP-t). Végeredmény az lett, hogy egy PC-n töröltem az előtelepített kártyát és felraktam rá az OpenELEC-et. Annak az első indulásakor máris a Kodi felületére kerülsz, aminek a beállításaira aztán millió instrukciót találhatsz a neten.
-
Celtis
veterán
válasz
BB9360
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges noobs SD-t venned. Mivel te médialejátszónak akarod használni, ezért vegyél inkább egy üres SD kártyát és írd ki rá az Openelec vagy OSMC képfájlt ízlés szerint. (Mindkettővel kapsz egy Kodi futtatására optimalizált és az egységsugarú felhasználó számára láthatatlan Linuxot, tehát gyakorlatilag ez a Médialejátszó SW.)
Inkább érdemes olyan SD-t választani, ami gyorsan kezeli a kis méretű fájlokat. Nemrég voltak itt a topicban benchmark eredmények, képekkel. Kicsit olvass vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Automata kávégépek
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann