- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OFF - akku
Nem is kell egymást meggyőznünk (bár a műszaki tények azért makacs dolgok
, és itt is sok helyen leírtam már: a tárgyaink szolgáljanak ki minket, ne pedig fordítva.
Emellett viszont nem szeretek pazarolni sem, és számomra nem jelent gondot a napi igényeimhez igazítani pl. a telefonok töltését. (Ami egyébként meglepő, mert sok hasonló témában elkeserítően hanyag vagyok -- de egy kicsit akkufetisiszta is, elég jó töltőkkel felszrrelkezve.)
Úgy két hetente feltöltöm 100%-ra, de jellemzően 70-80%-nál leveszem a töltőről -- ami pont az esti olvasgatás ideje -- így nap végére 30% körül járok. Ha viszont tudom, hogy húzós napom lesz, nyilván megy a 100%.
Ez eddig bejött, van napi használatban álló 12 éves telefonom is, a gyári akkujávalItt is azért tettem szóvá a dolgot, mert a powerbankes témánál szóba került egy téves információ -- és az ilyet, ha olyan mindenkit érintő témáról van szó, mint az akkumulátor, szerintem mindenhol érdemes korrigálni, még ha a PI-hez csak valóban nagyon lazán is van köze.
MaCS
-
ZolkoW
őstag
nem olvastam vissza minden ezzel kapcsolatos hozzászólást, de mi a cél az akksival kapcsolatban?
hogy 40 évet elmenjen?
Csak mert okostelefonos tapasztalatokból kiindulva -igaz, ez csak 10 körüli "mintát" jelent, ami mondjuk a saját és családon belüli eszközöket veszi számba- napi töltéssel is elvárható 2-3 év, de akár több is.
a tabletem ritkábban van töltve, az 4 éves lesz márciusban, és semmi gond az akksijával. én telefonoknál is túllihegettnek érzem a problémázást, amikor nem lepattintható a hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest