- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17670 üzenetére
én áfásan vásárolok tőlük. egyébként ha nem számolja el valaki jogtalanul, addig szvsz nyugodtan lehet bármit venni. én úgy értelmeztem, hogy az adószám csak formaság, de kell.
nem csak viszonteladónak szállítanak, de az is közte van a felsorolt lehetőségeknek. a szállítási/rendelési feltételek között le van írva. én sem adom el, amit tőlük veszek, csak beépítve, alkatrészként. vagy felhasználom magamnak.a garanciális dolgot nem tudtam, ha ez fontos, érdemes lehet áttanulmányozni a feltételeit. (mármint persze, hogy valahol mindig fontos, de gondolom van mód az érvényesítésre így is)
-
ZolkoW
őstag
válasz
Beni2360 #17656 üzenetére
valóban, magánszemély nem tud hivatalosan regisztrálni. ha mégis fontos lenne, akkor (most beszéltem az ügyfélszolgálatos chatelő emberrel) munkahelyi (ha van) adószámmal/adatokkal lehet regisztrálni, csak a számlát te fizeted ki.
nem fűződik érdekem ahhoz, hogy bárki itt vásároljon, csak én rendszeresen szoktam -
ZolkoW
őstag
nem olvastam vissza minden ezzel kapcsolatos hozzászólást, de mi a cél az akksival kapcsolatban?
hogy 40 évet elmenjen?
Csak mert okostelefonos tapasztalatokból kiindulva -igaz, ez csak 10 körüli "mintát" jelent, ami mondjuk a saját és családon belüli eszközöket veszi számba- napi töltéssel is elvárható 2-3 év, de akár több is.
a tabletem ritkábban van töltve, az 4 éves lesz márciusban, és semmi gond az akksijával. én telefonoknál is túllihegettnek érzem a problémázást, amikor nem lepattintható a hátlap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest