Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laca0

addikt

válasz Celtis #16736 üzenetére

Elvileg ott kellene lennie, de nincs...
    Kodi addons 2.2.33 (nincs frissítési lehetőség)
    Openelec mediacenter os addons 4.0 (nincs frissítési lehetőség)
    A HTPS kliens bent van, de telepíteni kellett.

A szolgáltatásokban 4 plugin van:
    -boblightd
    -imon-mce
    -sundtek-mediatv
    -VDR PVR Backend (ez csak dvb-s)

Feltettem ZIP-ből az Openelec unofficial addon 4.1-et. Ebben sem volt benne, viszont egyszer csak lefrissítette magát 6.0.3-ra ez a repo és megjelent végre benne a tvheadend :D (egy csomó mást meg kivettek belőle...)
    Után már web-es felületen tudtam konfigurálni a szervert (még nem 100%-os). A kliens meg megy magától :)

Olyan problémáim voltak, hogy hiába választottam ki a területemnek megfelelő beállítást, nem minden mux volt benne. Ezeket kézzel kellett hozzáadnom. Ill. volt pár rossz.
    A következő problémám az volt, hogy bepipáltam a map-nél, hogy figyelje az elérhetőséget, ami nem volt jó ötlet, mert aránylag gyenge a jelem, ezért eltünedeztek a csatornák. Törölnöm kellett őket és újra hozzáadni.
    Most még olyan problémám van, hogy mivel 2 PVR kliens fut, a csatornákat valahogy rendezni kell, mert a műholdasból csak 1 csoportot veszek át, de itt a mindigtévén meg az összes szolgáltató külön csoport :)

Azért írtam le ilyen hosszan a történetemet, hátha más is belefut ezekbe a dolgokba. Köszönöm a türelmeteket és segítségeteket! Különösen Celtisnek, akit priviben is zavartam párszor! :R

U.i.: ennek a Gigabyte tunernek kevés az 1.8A-os táp a Pi2-vel még úgy is, hogy a net az vezetékes. Működik, de villog a szivárvány.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés