- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Kicsirics77 #40845 üzenetére
akkor marad a Kodi
-
-
-
-
-
-
válasz
MaCS_70 #40635 üzenetére
Nem a címzéssel van gond, hanem a vezérlővel, és a szabványokkal.
Az SD specifikációk szerint minden 32 GB-nál nagyobb SD kártya SDXC kártya, és azokat exFAT fájlrendszerre _kell_ formázni.
A Raspberry Pi GPU-ba épített és nem frissíthető rendszerbetöltője csak FAT fájlrendszerről képes olvasni, ezért nem képes az exFAT fájlrendszerről indítani a rendszert.
https://www.raspberrypi.org/documentation/installation/sdxc_formatting.md. -
válasz
Tav-Csoves #40638 üzenetére
Nem az az érdekes, hogy mennyi jön ki az adapterből, hanem mennyi jut be a pi-be. Tedd át a kütyüt a pi felöli végére.
-
válasz
MaCS_70 #40591 üzenetére
A dolog úgy működik, hogy a Pi kártyaolvasója, csak a sima sd(hc) kártyákat kezeli. fix 3.3V-os tápot ad rá, és legfeljebb"High Speed" módban tudja kezelni a kártyát. A nagyobb sebességű kapcsolathoz kisebb tápfesz (1.8V), és más (25MHz helyett 100MHz) órajel szükséges. Amelyik sdxc "csak" UHS I az fizikailag beletehető (az UHS II, UHS III már plusz érintkezőket használ), de ha a memóriakártyába épített vezérlőchip/program nincs felkészítve arra, hogy visszafele kompatibilis üzemmódban működjön, akkor nem fog menni vele. Általában megy, de nem garantált: [link]
-
válasz
st6969 #40581 üzenetére
Arra figyelj, hogy 64GB-nál nagyobbat nem kezel (forrás: [link] ) Olyat válassz, amire élettartam, vagy több év garat adnak. Ha évek múlva mégis gond adódik, simán cseréljék.
Biztos szükség van ekkora kapacitásra? A fontos adatokat miért nem külső lemezre (USB HDD, pendrive), ill. a "felhőbe" mented? Bármi baj történik az adatok megmaradnak. Ennek folyománya, hogy mindenről legyen mentés!Elképzelhető, de attól függ mit telepítesz rá. Ha "Home Assitant" célrendszert, azt nehéz/lehetetlen bővíteni, hiszen úgy le van csupaszítva, hogy csak azt tudja, és semmi mást. Ha általános poprendszert, és arra telepítesz okosságokat, akkor szinte bármit futtathatsz. Egyébként jó hívószó a "Home Assistant" ki mit ért alatta?
Ahogy olvasom ennek van egy beépített 8GB-os háttértára. Minek akkor a kártya? Vagy oda nem lehet telepíteni az op.rendszert?
-
-
-
-
Tehát adtam a kakinak egy ponfot ezek szerint?
Pontosan. Annyit tudsz csinálni, hogy az sdb1-en vagy sdb2-n(a fel nem csatolt exFAT partíció) készítesz egy "home" mappát. Mindent átmásolsz oda, majd utolsó lépésben úgy módosítod az fstab-ot, hogy az sdbx-en létrehozott új "home" mappát csatolja fel a /home alá.
Így visszaírhatod az sda-ra az imag-et, anélkül hogy bármi elveszne a /home-ból.Nem létezik szelektív image író, mert nem fájlokat mappákat hoz létre, hanem alacsonyabb szinten, szektorról szektorra másolja le az adatokat. Vagyis az image írás olvasás, csak nullákat és egyeseket lát, nem fájlokat, mappákat.
-
válasz
bollokcs80 #40479 üzenetére
Ha szempont a csendes (valóban hangtalan!) működés, akkor igen.
-
-
-
-
válasz
MaCS_70 #40468 üzenetére
A Kodi grafikus felülettel indul.
Még jó
Én a raspbian-ra gondoltam. Alapból van rajta gui?
Egyrészt nyitsz egy terminált, és kiadod a dmesg parancsot, másrészt vagy a kodi-n belül nézed meg a naplót, vagy $HOME/.kodi/kodi.log útvonalon.Biztos nem h.265 videók? Milyen konténerbe csomagolt videó? Ellenpróba más konténerbe/codec-el készült videókkal? Így lehetne szűkíteni, hogy a formátum, a codec vagy valami más a baja.
-
-
válasz
Roklif #40450 üzenetére
Szerintem ez kb mindenre válaszol.
- ha nem használod desktop-ként, felesleges a 8GB
- elég a HDD (Még mindég olcsóbb mint az SSD, viszont ha szempont hogy hangtalan legyen ...)
- felesleges mindenféle plusz hűtés. Amit felsoroltál nem fogja kihajtani a lelkét, de egyéni ficam kérdése. Aktív hűtés meg végképp felesleges.
- Mármint ház? Pénz/ízlés kérdése. Nekem pl. 5. éve szabadon van a Pi2, de a 4-hez én ezt venném. SSD panel nélkül olcsóbb.
- Külső lemez is egyéni ficam kérdése. Kolléga nemrég linkelt egy dual házat, az elég pöpecnek tűnt. Mindenképpen külső táposat válassz.
- A raid 1 az nem backup. Bár valóban tükörmásolat készül, de ez csak az egyik lemez meghibásodásakor védi az adatokat. Ha törlöd, vagy egy vírus titkosítja, ugyanúgy ugranak az adatok. A mentés térben és időben külön eszközön van (egy plusz merevlemez a fiók mélyén amit pár hetente rádugsz és egy másik mentés a felhőtárhelyre jó kombináció) -
válasz
RaPiDsHaRe #40442 üzenetére
Csak sikerült
Megoszlanak a vélemények. Én transmission párti vagyok, de it többen esküsznek a qbittorrentre. -
válasz
RaPiDsHaRe #40439 üzenetére
Ha megcsináltad a módosításokat az fstab-ban, akkor (újraindítás után) hogyan néz ki a dir /mnt -la?
-
válasz
RaPiDsHaRe #40436 üzenetére
#40420-ban mást írtál.
A uid, ill. gid a rendszerednek megfelelően módosítani kell. Az id -u valaki megmondja mi legyen az uid. A cat /etc/group|grep users pedig megadja a gid-et (általában 100)
Szóval valahogy így kellene módosítani:
....uid=1001,gid=100,umask=000 0 2Az umask azért lett 000, mert a másik írás, amit linkeltél, valamiért az smb.confban 777-el force-olja a létrehozást.
-
válasz
RaPiDsHaRe #40433 üzenetére
ntfs esetén a felcsatoláskor adod meg milyen jogosultsággal kihez tartozik. A Linux nem képes módosítani az ntfs jogosultságokat.
Persze ha ez alapján csináltad volna, nem lennének ezek a döccenők...
-
válasz
RaPiDsHaRe #40430 üzenetére
A "másik felhasználót" választottad azonosításkor? Vagy a valaki user létezik windows-on is?
A valaki-nek milyen jogosultsága van azon a mappán, amire az usb1 mutat? -
Valóban viszont az Samba megosztás problémájából kihúz egy hibalehetőséget: a névfeloldást.
RaPiDsHaRe
Működik ez. Mit ír a Windows, ha csatlakozni akarsz? Van rajta plusz biztonsági/pimpelő program ami akadályozná a kapcsolatot? -
válasz
RaPiDsHaRe #40420 üzenetére
Ne a nevét írd be, hanem a Pi IP címét. pl. \\19.168.1.40\megosztásneve
-
-
-
-
válasz
J0shu4M1ll3r #40327 üzenetére
Biztos? Mert attól, hogy aktív, még nem biztos, hogy fut. Amit az is alátámaszt, hogy böngészőből sem éred el. Másold csak ide az egészet az nem olyan hosszú.
A log mappát neked kell létrehozni, és biztosítani a megfelelő jogosultságot.
-
válasz
J0shu4M1ll3r #40323 üzenetére
Az ilyen hosszú listát legközelebb valami szövegmegosztó oldalra tedd ki. Köszi!
Első körben csekkold, hogy egyáltalán fut-e:
systemctl status minidlna.service
Plusz kukkants bele abba a bizonyos "log" mappába. Vannak naplófájlok? Nézd át őket. -
-
-
-
-
válasz
atesss #40249 üzenetére
Hát azt, hogy alapból csak egy pár GB-os image-t írsz ki, amikor "telepíted" a raspbian-t. Első induláskor automatice átméretezi a / partícióját, hogy a kártya teljes területét elfoglalja. Ezért indul újra. Ez a "maximalizálás". Régen ezt manuális kellett megtenni a raspiconfig-on belül.
-
válasz
atesss #40244 üzenetére
A raspiconfig csak a partíció maximalizálását tudja elvégezni. A parted viszont át tudja méretezni. Vagy te magad átméretezed offline, és ha tesztelve van, működik, kiírod image-be, amit feltöltesz ami tárhelyre. Azt meg letöltik, kiírják az SD-re, és használják. Ha jól rémlik elég távol vannak tőled.
-
válasz
jézusom #40239 üzenetére
Nehezeket kérdezel, mert ha nincs rádugva monitor/bill/egér, akkor felesleges a GUI.
Viszont kezdőként meg GUI-n lehet a legegyszerűbben összekattintgatni pár dolgot. GUI-n már van automount, nem kell fstab-ot szerkeszteni, ugyanakkor az smb.conf-ot muszály terminál alól emelt jogosultsággal szerkeszteni. Nem értem hogy jön ide a Kodi? Eddig nem arról volt szó, hogy azért nem OMV, mert kell a domoticz? -
válasz
jézusom #40237 üzenetére
Tudom, hogy sokmindennek próbálkoztál, de én pl. mindég a transmission-hoz térek vissza. Egyszerűen csak működik. Most próbából telepítettem a GUI-t, és a transmission programot (nem a daemon-t!) Beraktam az autostartba, mindég elindul, a beállításokban pedig ott a WEB felület bekapcsolása.
Mindezt úgy hogy csak az /etc/....autostart szerkesztéséhez nyitottam meg a terminált, minden mást GUI-n kattintgattam össze, és simán elérem másik gép böngészőjéből:Nem hiszem el hogy a qbitorrentet, vagy bármelyik más torrent klienst akkora nagy varázslat beüzemelni. Szerintem módszeresen mindég ugyanott rontod el mindegyik beüzemelését, csak még nem írtad meg/jöttünk rá mi az. Ez lehet egy rosszul beállított védelmi program a Windows-os PC-n, vagy nem jól adod meg azt, hogy melyik IP-kről engedjen be a kliens a WEBfelületet,....
-
Pöpec kis házikó:
Most látom csak, hogy nálunk is kapható.
-
válasz
jézusom #40231 üzenetére
Olvass el valami gyorstalpalót, ami elmeséli a fájlszerkezetet, a jogosultságokat, és az alap parancsokat. Az hogy csak copy paste, beírsz parancsokat amiknek nem tudod az értelmét, az nem visz előre. Itt van pl. a nano vagy a sudo. Keress rá olvasd el és értelmezd. Itt is 2x kétféleképpen elmeséltük mit csinál a sudo, mégsem érted, tudod alkalmazni.
-
-
válasz
jézusom #40182 üzenetére
De akkor miért nem teszel fel egy OMV-t? Kiírod az image-t, a Pi bebotol róla, és onnantól kezdve mint egy WEB-es felületen végzel távolról.
Ha beírod csak úgy a terminálba hogy
qbittorrent
Akkor mi történik? Elindul? Még 1 dologra tippelek, hogy valami elvetemült helyre települ, ami nincs benne a path-ba.rosejbli
Jól összezavartad, hiszen az /etc/... alatti fájlt is úgy hívják
Plusz az autostart.sh-t mi indítja el? -
-
-
válasz
shtirley #40180 üzenetére
Amit ott leírtam. Ennél többet nem tudok. Rádugsz egy külső lemezt, amire menteni szeretnél. Emelet szinten elindítod a scriptet, és ugyanabba a könyvtárba lementi a rendszert egy image fájlba. Csak SD kártyás mentést teszteltem (ill.itt mások is), de pendrivle-ról még nem mentettem vele, így nincs letesztelve. Lehet probléma nélkül működik, lehet belefutsz valami hibába.
Egy másik megoldás lehet, hogy telepíted a TimeShift-et. Viszont ennek a visszatöltéséhez egy működő rendszer kell. Vagyis egy szűz rendszert kell kézzel feltenni, és onnan futtatva a timeshift-et visszatöltheted a testbeszabott, beállított rendszert.
Ugyanakkor nem hiszem el hogy 10 percre ne lehetne kikapcsolni. Akár napok is eltelhetnek a helyreállítással, ha elromlik a pendrive. Szerintem ennyi leállás még belefér, de te tudod.
pvt.peter
Akkor dugj rá egy monitort, billentyűzetet, és nézz rá mit ír ki, egyáltalán elindul-e a grafikus felület. -
válasz
jézusom #40174 üzenetére
Nagyon nem értjük egymást
Ez azért lehet, mert a
/etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart
egy fájl, és nem egy program. Az/etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/ könyvtárban vagy egy autostart nevű fájl
.
Ezt kell szerkeszteni. Szerkeszteni pedig úgy tudod, hogy a terminálba bemásolod az alábbi parancsot:
sudo nano /etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart
A végén nyomsz egy ENTER-t. Jól tippeltél, ez a parancs emelt jogosultsággal elindítja a nano nevű szövegszerkesztőt, és betölti a paraméterként megadott fájlt. Ha mindent jól csináltál, akkor ezt látod:
A végére, egy új sorba beírod, hogy
@qbittorrentCTRL+O (
nem nulla, hanem o betű!) kombinációval elmented a fájl módosításait. Ekkor megkérdi hogy abba a fájlba akarod menteni, amit megnyitottál? Nyomsz rá egy ENTER-t, majd CTRL+x billentyűkombinációval kilépsz a szerkesztő programból.
Most jön a nagy kísérlet: Mi történik újraindítás után?Ha ilyen részletességgel írtad volna le, mikor hol akadtál el, akkor sokkal hamarabb végeztünk volna.
_q
Én sem ennyi tudással születtem, sok év(tized) kellett ehhez a kevéskéhez is. Viszont jól emlékszem arra, hogy amikor kezdőként semmit nem értettem. Nagyon jólesett ha valaki segítséget, útmutatást adott, hogy az alapokkal tisztába jöjjek.shtirley
Futó rendszerről valóban nem a legoptimálisabb, de meddig tart dugni egy PC-be, és ott lemásolni pl az usbit-el?
A futó rendszerről, az összefoglalóban is említett script készít mentést, pár megkötéssel.
Mentés után célszerű azonnal újraindítani, ill. a visszatöltéskor figyelni kell hogy át kell méretezni a visszaírt rendszer partíciót, mivel mentéskor csak a valós foglalás közeli méretére csökkenti a lemezképet. -
válasz
jézusom #40169 üzenetére
#40158-ban írták az Anydesk-et, te meg válaszképpen írtad, hogy este kipróbálod.
Mindkettővel a Raspberry grafikus felületét éred el távoli pc-ről a helyi hálózatodban. Olyan mintha egy ablakban látnád azt, mit látnál a Raspberry-re dugott monitoron, és helyi egérrel/billentyűzettel tudod is vezérelni, mintha ott ülnél elötte. -
válasz
jézusom #40147 üzenetére
Ott kellett karakterenként beÍrni ahol a szövegben meg kellett adni a letöltési útvonalat.
Ragyogó példa. Csak azt nem tudjuk meg, hogy
- melyik program
- milyen szövegét
Így nem tudok mit mondani rá.linuxon nem tudtam kiderÍteni a fileszerkezetet
Mert a beépített fájlkezelő, ami kísértetiesen hasonlít egy mezei "intéző"re, nem mutatta mi hol van? Nem mellesleg már be is linkelted, hogy a külső merevlemezt automatikusan a /media/pi/ alá csatolta, az 500GB_usb könyvtárba (gondolom ez a lemezed neve). Vagyis a /media/pi/500GB_usb alatt van valahol a torrent könyvtárad.
Igen, az jó lesz ha csak egy fut, de már olvasom hogy találtál magadnak egy harmadikat ...
A gui autostart kb úgy néz ki, hogy szerkeszteni kell az
/etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart
fájlt és bele kell tenni, hogy mit akarsz elindítani, eseteden:
@qbittorrent
pl.
sudo nano /etc/xdg/lxsession/LXDE-pi/autostart
Nem használok GUI-t, most nem ugrik be, hogy GUI alatt hogyan tudsz emelt jogosultságokkal szerkeszteni.pvt.peter
Első körben egy fájlrendszer ellenőrzés/javítás.
sudo touch /forcefsck
sudo rebootAztán a dmesg-el nézd meg miket üzen a kernel, van-e ami hasfájása.
draco31, jézusom
Nem értem ezt az anydesk mániát.
- a qbittorrent-nek van WEB-es felülete, miért kell egy plusz programmal vacakolni?
- a raspberryOS-ben ott van alapból a (Real)VNC, csak be kell pippantani, és pöc-röf működik. -
válasz
jézusom #40143 üzenetére
Úgy nehéz segíteni, hogy "azt hiszem"... Nézd meg!
Több parancssori segítséget kaptál, hogy ellenőrizheted milyen jogosultságokkal csatolta fel a rendszer a merevlemezt. De ezt GUI-n a fájlkezelővel is megnézheted.Segíteni akarunk, de valamiért nem hagyod, így frusztráció lesz a vége(nem működik ez a sz.r).
És ne innen onnan mazsolázz! Ha van egy probléma, várd meg a megoldását, ne a klienst csereberéld, mert az káoszt okozhat. Pl. Most egyszerre megy több torrent kliensed is? Hol kellett karakterenként begépelni az útvonalat? Neked logikusnak tűnhet a kérdés, de mi nem látjuk miket csináltál eddig, pontosan mire gondolsz, mikor ezeket leírod. -
jézusom ...
Kezdjük a kályhától.
- Milyen fájlrendszert használsz a külső lemezen?
- Ha GUI-val tetted fel, és monitorra dugva, billentyűzettel, egérrel használod, akkor miért nem a GUI verziót tetted fel a torrent kliensből? (Preferences -» Add/Remove software) -
-
-
válasz
jézusom #40089 üzenetére
Hagyhatod NTFS-en is, azt is leírtam cikkben, hogy mi kell hozzá, de nem fogod tudni kezelni a jogosultságokat. Mindennek egyforma tulajdonsága lesz, olyan amilyent a felcsatolásakor megadtál.
Pontosan milyen hibaüzenetet kaptál az OMV telepítésekor? Bármit telepítenél/frissítenél, ahhoz kell élő internetkapcsolat.
odrif
KöszönjükEmesemoderátor -
válasz
jézusom #40083 üzenetére
Lehetséges
De mit nem tudsz az OMV-vel? Mintha lemaradt volna a mondat fele. -
válasz
lanszelot #40018 üzenetére
Mert raspbian is ablakos, de terminalban kell szöszölni folyamatosan.
Ez miből jött le? Letöltöd a raspberryOS teljes kiadását, kiírod SD kártyára, bebotolsz az SD kártyáról, és GUI-n kattintgatva telepíted a kedvenc torrent kliensedet. Egyetlen alkalommal nem kell megnyitnod a terminált. Még lemezkezelőt (partíció készítése, fájlrendszer létrehozása) is simán megoldani GUI-ból.
Leírás azért nincs hozzá, mert a GUI-ban csak annyi hogy next, next, finish. -
-
-
-
válasz
Mr Dini #39930 üzenetére
A 2GB-os bőven elég LE-nek. A licence-et felesleges megvenni, azt inkább told bele a Pi4 árába. A többire nem tudom a választ, még mindig egy Pi2-t használok
Igen, sanszos, hogy a raspbian-t csupaszították LE-en, de ez mindegy is. Az uname -a parancsol megmondja melyik kernel fut alatta, ahol kell lefordítani a modult.
-
válasz
Gabesz87 #39924 üzenetére
Igen. Egy kis LVM gyorstalpaló tőlem.
-
-
-
-
Igen: Pirate radio
-
-
Miért kell ethernet? Azt írta "wifi is adott."
-
-
-
válasz
mamusz11 #39720 üzenetére
IPV6-os címet használsz? Szándékosan?
A puffer/gyorsítótár meg azért nő mert az a dolga. Amit gyakran kérnek, azt a memóriában tartja. De ha egy programnak szüksége van memóriára, simán kap ebből a területből. Ez a normál működés része. Én az IPV6 körül keresném a hibát.draco31
Könnyen lehet, hogy az első felrakások egyikénél úgy meghúztad a csavart, hogy kárt tettél az alaplapba. Ezért működik esetlegesen, hol érintkezik hol nem, attól függően hogyan feszül meg az alaplap. Amikor éppen nem hajlandó csatlakozni, nem tűnik el az eszközlistából is? Pl. lsusb -
-
-
Ez fura, mert ezek szerint több (kernel) verzió is fent van. Ha az 5.4.51-et keresi akkor sanszos hogy a kernel verziód is az. Az uname -a mit mond melyik verziójú kernel fut?
mamusz1
Gondolom GUI-val használod. Nem lehet, hogy csak a képernyővédő viccel meg?
Ettől függetlenül eléred a hálózaton keresztül (samba megosztás, transmission WEB-es feéüéete)? -
A /dev alá tett "könyvtárak" valójában fizikai/vituális eszközök. Attól, hogy létrehozol ott egy mappát, attól még nem fog létrejönni a hozzá tartozó eszköz.
Tippre asudo modprobe tun
paranccsal tudod betölteni azt a modult, ami létrehozza/kezeli ezeket az interface-eket. Nem frissült mostanában a kernel? Lehet még nincs hozzá az adott verziót támogató modul. A /lib/modules/ alatt keress rá egy tun kezdetű fájlra. -
-
-
-
-
Miért nem nézed meg a logfájlokat? Miért nem próbálod meg másik SD kártyával?
Amúgy meg leszeded, és a csomagtárólóból telepíted a neked tetsző verziót.
--
Elméletileg a
sudo apt install kodi=2:17.6+dfsg1-4+b1
telepíti a a régebbi verziót, de függőségekre panaszkodik:
Néhány csomagot nem lehetett telepíteni. Ez azt jelentheti, hogy
egy lehetetlen állapotot kért, vagy ha az unstable disztribúciót
használja, akkor néhány igényelt csomag még nem készült el vagy ki
lett mozdítva az Incoming-ból.
Az alábbi információk segíthetnek megoldani a problémát:Az alábbi csomagoknak teljesítetlen függőségei vannak:
kodi : Függ ettől: kodi-bin (< 2:17.6+dfsg1-4.1~) de csak 2:18.7-1~buster telepíthető
Ajánlja: kodi-repository-kodi de az nincs telepítésre megjelölve vagy
kodi-repository
Ajánlja: kodi-visualization-spectrum de az nincs telepítésre megjelölve
E: A problémák nem javíthatók, sérült csomagokat fogott vissza.Elképzelhető, hogy a kodi-repository-kodi telepítése után már menni fog, nem próbáltam.
Plusz a sudo apt-mark hold kodi paranccsal megakadályozod, hogy frissítse a Kodi-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest