Új hozzászólás Aktív témák

• n3w

csendes tag

válasz Mr.Csizmás #455 üzenetére

Láttam, hogy vannak extra stuffok, de van egy halom pénzes DLC is. A fanok által készített scenariók jobbak? Plusz nekem steames a cucc, erre egyáltalán rá tudok tenni külsős extrákat, mint pl a magyar mozdonyok? Ha igen, akkor gondolom olvassak vissza, biztos van leírás, csak mielőtt még beleugranék inkább megkérdem :)

Amúgy gyanús nekem, hogy azért nem fogadja el a scenarió egy részét, mert időn túl érkeztem a megállóhoz. Dehát az isten szerelmére, ha megtartom a sebességkorlátokat, akkor milliméter és naonszekundum pontosan kell mindent csinálni, hogy odaérjek időben egy megállóhoz, ezek nem hallottak még késésekről? Vagy ez a MÁV sajátja? :D

(csak mert erre nem találtam sehol választ eddig, hogy mi befolyásolja a dolgot...)

Ja az meg már csak hab a tortán, hogy az eredeti stock játékban quick drive-ot akartam menni egy ICE3 vonattal München és Augsburg végállomások között, majd mikor betöltötte az egészet, kiírt egy tonna hibát és nem is tudtam pl ezt az útvonalat kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák