Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Pharaoh
üzenetére
-Ezért van kitalálva a raid1, ha elszáll az egyik, akkor tovább működjön. Az mindegy, hogy kihúzod vagy tönkere megy.
-Az tudom, hogy kártyás raid 1-nél a kivett hdd-t csatlakozva a partíció olvasható. Ergo, másik gépben használhatod.
-Alapvetően be lehet állítani, hogy a szinkronizálás magától vagy beavatkozásra történjen. Ha magától történik, akkor is attól függ, hogy mit talál a lemezen. Szokott szólni az intelligensebbikje, hogy ha talál értelmes partíciót, de azt nem tudom, hogy meg lehet-e adni honnan hova. Ilyenre még nem volt szükségem. Én így nem próbálkoznék. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pharaoh
üzenetére
Igen, csak ugyanolyan RAID vezérlővel tudod kiolvasni (ismét használni) a RAID tömböt. A "profik" ezért mindig tartanak RAID vezérlőt is tartalékban, nem csak HDD-t.

Ha NAS-ba épített vezérlő száll el, akkor NAS-t kell cserélni. Ha mázlid van úgy száll el, hogy nem kutyulja össze az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest