Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Én a második bekezdésre gondoltam, hogy XY TB fölött muszáj, lesz törölni.Megértem a problémát, de sajnos ez van kellenek a winyok ha kell a hely
és sajnos 100.000 fölött van a vége a 3db-nak.Esetleg lehet olyan erkölcstelen dolgot tenni, hogy veszel egy 8TB diszket, megcsinálod a raid tömböt, majd visszaviszed a merevlemezt és visszakéred a pénzt.
-
1. Igen a RAID 5-höz használt tömbökön lévő összes adat elvész.
Elvileg ha majd a 4. diszket fűződ hozzá akkor már lehetséges adatvesztés nélkül bővíteni./ Mivel a plussz diszknél igazából csak az ellenőrző összegeket kell újra kiszámolni azt kész /
2. Nézd ha neked egyben kell nagy tárhely és redundánsan akkor nincs mit tenni RAID vagy felhő kell. RAID-ben ami "biztonságos" 1, 1+0 , 5 , 6 Ezek közül a legkevesebb merevlemez veszteség a RAID 5-ös.
Felhőben szerintem nem fizetnél 30.000-40.000 Forintot havonta.
Ott vannak az individual nagy méretű merevlemez, vagy össze kell nyomni a pótolható állandó adatállományt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple TV+
- Milyen autót vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és sajnos 100.000 fölött van a vége a 3db-nak.