Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nállam annó akkor voltak ekkora anomáliák amikor elkezdtem ezzel a raid dologgal foglalkozni...És azt sem tudtam hogyan, mi módon.... Amitóta tudom a sorrendet, és a dolgok menetét, nem futottam ilyesmibe.....
Reméljük most jó ideig akkor működni fog a tömböd...Ami még problémás lehet, hogy ha betöltötted a drivert, nem formázod a tömböket, és nem particionálgatsz...csak telepítessz a kiválasztott particióra....
Én hiszem hogy nem a "terrabájtos" HDD-kel, és nem is a vezérlővel van/volt ott a baj ha most működik, hanem a "próbáltam már mindent" dologgal.....Ne érts félre,,,de ha az ember "próbált már mindent", akkor szokott a legnagyobb gáz lenni
-
twine
veterán
"Az elején felismeri a tömböket, nem kér drivert, simán elkezdi másolni a file-okat"
Itt a hiba oka! Szedd le az INtel Raid vezérlő driverét a deszkád honlapjáról....
Telepítés előtt mikor már látod a "tömböket", particiókat,,,ott van egy olyan opció hogy illesztőprogramok betöltése,,vagy valami hasonló....értelemszerüen betallózod a drivert(pendrive-ról,1'44 -es floppyról,,vagy "bármiről")...és elindul a telepítés...nem lesz kékhalál utánna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Frissítve 04/24!! 4TB HDD 100/100 - Több darab!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest