Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi72
csendes tag
Kedves Kvazár.
Köszönöm a segítséget nagyon is, de Húúú nem vagyok hardveres, nem vágom annyira, nekem ez már magas kicsit.
Én vettem egy ilyen WD my book studio 2.t 2 db 1 terrás vinyóval ami EADS-es, most bele szeretnék tenni 2 db 2 terrás vinyót ami EARS-es.
ezt csak adattárolásra, kimentésre szeretném használni.
Már próbáltam mindenhogy, pl. egy 1 terrás és egy 2 terrás, vagy akár formázva, csak partíció törléssel is, de semmi...
Mindig csak az újraépitést szeretné, egyszer végigvártam de utána sem tudtam semmi csinálni.Az az eszköz amiben alapból 2 db 2 terrás vinyó van akkor nem ugyan ilyen? mármint belsőileg?...
Van szted más megoldás még? Megnéztem az 1 terrás vinyót és az RAW fájlrendszerre van formázva ami tuti jól működik az eszközzel... EZ?.....fontos valamiért? Nem vágom.
Tissztelettel, Tamás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új pc házak! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest