Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
tomcsi72 #6332 üzenetére
Igazából megfogtál.
Ha külön-külön sem kezeli a két terrásokat, akkor passz. Eltérés a két my book között akkor tuti van, ha nem is elektronika szinten, de szoftver szinten tuti.Particionálás szempontjából meg biztos van valami nyílt szabvány amit kezel és kész. Nem hinném, hogy az MS-től megvették volna az NTFS partíció kezeléshez szükséges engedélyeket. (A Linksys NAS-ok esetén is így van.) Viszont PC-be áttéve a Total Commander Ultimate-tel nagy eséllyel tudod majd írni/olvasni, de csak simán a win-nel nem.
Bár a RAW ebben az esetben azt jelenti, hogy formázatlan. Így annak nem kéne működnie.
Esetleg, talán:
A vinyókat megparticionálva teszed bele? Próbáld meg azt, hogy particionálatlanul teszel bele csak 1 db 2 terrásat, és megnézned azzal mit kezd. Várd meg míg minden dologgal míg végez és csak utána nyúlj hozzá.Öhöm:
Elméletben úgy van ahogy mondod. De még sosem próbáltam, mert amikor a 3 terrás raid5-ömre nem tudtam wint rakni, akkor feladtam az ilyen több terrás raid próbálkozásokat.
A második kérdésedre is igen a válasz. Tehát egy tömböt úgy particionálsz, ahogy a kedved tartja. (Bár az értelme esetenként megkérdőjelezendő.)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest