Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvazár

őstag

válasz tomcsi72 #6332 üzenetére

Igazából megfogtál. :B
    Ha külön-külön sem kezeli a két terrásokat, akkor passz. Eltérés a két my book között akkor tuti van, ha nem is elektronika szinten, de szoftver szinten tuti.

Particionálás szempontjából meg biztos van valami nyílt szabvány amit kezel és kész. Nem hinném, hogy az MS-től megvették volna az NTFS partíció kezeléshez szükséges engedélyeket. (A Linksys NAS-ok esetén is így van.) Viszont PC-be áttéve a Total Commander Ultimate-tel nagy eséllyel tudod majd írni/olvasni, de csak simán a win-nel nem.

Bár a RAW ebben az esetben azt jelenti, hogy formázatlan. Így annak nem kéne működnie.

Esetleg, talán:
    A vinyókat megparticionálva teszed bele? Próbáld meg azt, hogy particionálatlanul teszel bele csak 1 db 2 terrásat, és megnézned azzal mit kezd. Várd meg míg minden dologgal míg végez és csak utána nyúlj hozzá.

Öhöm:

Elméletben úgy van ahogy mondod. De még sosem próbáltam, mert amikor a 3 terrás raid5-ömre nem tudtam wint rakni, akkor feladtam az ilyen több terrás raid próbálkozásokat.

A második kérdésedre is igen a válasz. Tehát egy tömböt úgy particionálsz, ahogy a kedved tartja. (Bár az értelme esetenként megkérdőjelezendő.)

Új hozzászólás Aktív témák