- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Én nem a sebességre, hanem a biztonságra megyek, ezért csak raid1-et használok. Egyszer próbáltam a raid5-öt, de nem vált be.
Az a gond a raid rendszerekkel, hogy egy áramszünet, vagy program lefagyás utáni resetelés után simán megborul az egész. Ha ez csak 1x történik meg, akkor nincs gond, mert utána lefut egy javítás win alatt és minden a régi lesz. Viszont, ha történik még egy újraindulás a helyreállítás befejezte előtt, akkor az egész tömb széteshet, és utána már a win nem indul el, és nem tudod helyreállítani sem. Ezért is volt a raid5 nálam rövid életű.
Raid1 esetén más az eset, mert az minid elindul, és mindig lefuttatható a javítás.Viszont ez a javítás nagyon sokáig is tarthat, ezért érdemes odafigyelni a tömb méretekre és a felhasznált vinyókra. Régen, 2 eco-s 1 terrás samut használtam, ott a helyreállítás akár 4 óráig is tarthatott. De volt, hogy az egyik elkezdett gyenge szektorosodni, na akkor már fél-1 napig is tartott. Most hagyományos vinyókat használok, és csak 0,5 terrás a tömböm. Ez azért lényegesen gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest