Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stgellert
aktív tag
1. "Az én javaslatom a stripe size=cluster size megoldás. Illetve a cluster ugye max 64k windows alatt, tehát stripe>=cluster a helyes képlet."
2. stripe=cluster/raid drive száma
ha jól értem.
Amit nem értek - nem kötözködés, hanem szeretem, ha értem:-):
1. bizti, hogy 64k a max? mármint úgy értem, hogy szoftveresen? akár 1024 is megadható...2. mondjuk cluster 64 / raid 2db = stripe 32
- ha jól gondolom, 32-64 kb közötti átlag fájlméretekkel számol, akkor viszont a 32 kb csík miért nem jó?
Ekkor ugye tényleg két vinyórol jön az adat, elvégre ezért raid 0...1. stripe=cluster
Ekkor, ha nagy a cluster-stripe méret, akkor 1 vinyórol olvas több esetben. Ami elvben nem túl jó... ha nagyobbak a fájlméretek, akkor persze jó, de akkor már - számomra - értelmesebbnek tűnik a 2-es ökölszabály...szal nem értem - őszintén szólva nem is vagyok okos ehhez

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Samsung kuponkunyeráló
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest