Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
janos666 #2788 üzenetére
Hali Mindenkinek!
janos666!
Az intel raid sehogy nem szál el,akármilyen lapra átteszed!Nem szaban szétszedni a raidet és ugyan úgy tedd össze.Legfeljebb a rajta levő rendszer nem indúl ha másik lapon van.Ez is a driverek miatt!Az Intel Raid minden lapon intel Raid.Természetesen ha nem intelt használsz mind két lapon akkor nem jó!Mondjuk,ha giga lapról átteszed ugyan úgy egy Asusra,akkor csak a C:/ - t kell formáznod és felteszel egy másik telepítést.A másik partíción minden meg lesz!Logikus ,hogy a C:/ maradjon csak rendszer és fontos dolgokat másik partíción tarts.A leg egészségesebb a nagyonfontos dolgot külön winyón tartani.
Én világ életemben Raideltem.Most is egy 4×160 RE WD Raid 0-át használok! Képes saját magára 50-60 000-el másolni! -
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Képregény topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpársportok
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest