Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed13
tag
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Érdekes, én először a 11.7-es driverral próbálkoztam, mert az volt fent.Azzal elindult, de vagy 10FPS volt.Aztán felraktam a 11.9-est, azzal az intro video után fehér képernyő és kifagy.Felraktam a REGA performance drivert, azzal is detto...Nem értem mi lehet a gond, de ahogy olvasgattam más nem nagyon találkozott ilyennel...

-
persil
nagyúr
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
"Bár nálam megmaradtak a villogó (fekete és egyébb) texturák."
A villogó hibák szinte 100%, hogy már a játék hibái, szóval max patch, de a fekete részekre megoldás, hogy bekapcsolod a catalyst ai-t.(a rage-nél nekem mindegy, hogy low vagy high, de a többi játéknél a catalyst ai high-on hibákat okoz, ezért low-ra tettem és kész)
-
Źşë'
addikt
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
sajnos ez mostanában szinte minden címmel így van, kiadják, és mikor az ember boldogan játszana egy kicsit, akkor csalódik h már az első pár percben lát orbitális bugokat
-
->Raizen<-
veterán
válasz
LeslieG Jr.
üzenetére
Jól sejted most már nem lesz olyan nekik hogy when it"s done mert beolvadtak a bethesdába!
Nem ők fogják eldönteni a fejlesztésre szánt határidőket.
Ez nagyon is meglátszik a rage állapotán.
Új hozzászólás Aktív témák

- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nagyon is meglátszik a rage állapotán.