- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem rakom fel még egyszer ezt a béta drivert, korábban már próbáltam. Nem javított a helyzeten, viszont a többi játékaimat és még a windows-os alkalmazásaimat is elcseszte, néha még az asztalt is összecsíkozta. Köszönöm, inkább menjen minden, csak a Rage ne, mint semmi se működjön normálisan és ugyanúgy fagyogasson, mint 11.9-en.
A konzolparancsokat pedig már konfigurációs fájlként mindegyiket kipróbáltam, egyik sem segített.
Összefoglalva: Nekem nincs bajom a textúrákkal és a sebességgel, egyedüli gondom az, hogy egy ideig megy, majd fogja magát, leáll, megint elindul, megint leáll, elindul, leáll...
És ezen eddig semmi sem segített, várhatóan egy újabb patch vagy normális AMD driver érkezéséig nem is fog. És ez nagyon aggasztó előjel számomra a Bethesda másik nagyágyújával, a Skyrimmel kapcsolatban, bár azt - úgy tudom - DirectX-re írják, nem OpenGL-re. De ezek után kezdek komolyan aggódni.
MOD #985: Hidd el, mindent próbáltam. Átnyálaztam már ezt a topikot oda-vissza. Azért mert valamiről nem teszek említést, nem jelenti azt, hogy nem is próbáltam. A patch azokat a problémákat oldotta meg nálam, amihez eddig config fájlok irkálása kellett. De a lagon nem segített. MINDENT PRÓBÁLTAM MÁR
(Ez nem kiabálás, hanem a kétségbeesés sóhaja volt).
Új hozzászólás Aktív témák

- LG LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Építő/felújító topik
- Webes drivert fejleszt a Razer
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Szinte Új Razer Kraken 2019 Fekete/Fehér/Zöld Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs