- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Ez kicsit OFF, lehet, hogy már mindenki tudja, nem tudom, de ma találtam egy érdekes oldalt.
Ezen az oldalon a játékhoz lehet webfelületen szerkeszteni konfigurációs fájlt, azoknak, akiknek gondjaik vannak-voltak. Rengeteg beállítási lehetőséget találunk, minden részletre kiterjedően!!
Nagyon kellemes és kényelmes dolog, bár az angol szótár legyen kéznél, ha épp nem vagyunk pöfiktek!
Ez az oldal:Rage Tweaks
Ez meg maga a szerkesztő: Rage Config.cfg
Persze a kapott tartalmat ki kell másolni, majd a játék Base könyvtárában a korábbi cfg fájlba beilleszteni. (eredeti azért mentsük el valahová, majd töröljük a tartalmát)Bár nekem sok gondom nem volt vele eddig sem, de a tegnapi új NV Driver és a megszerkesztett cfg segedelmével még szebb lett a látvány, továbbá eltűntek az 1mp-es "textúra után-rajzolások" is.
Nagyon figyeljünk oda a szerkesztésre, tényleg fordítsunk, ha valamit nem értünk! GTX550Ti van nekem, de sok esetben a Very High értéket adtam meg, talán ennek is köszönhető a javulás, nem tudom, de azt igen, hogy most is 59,87 az Fps!

Ha már köztudott ez a megoldás, akkor elnézést, ha meg nem, akkor remélem, tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen házat vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest