Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Üdv mindenkinek!
Ez kicsit OFF, lehet, hogy már mindenki tudja, nem tudom, de ma találtam egy érdekes oldalt.
Ezen az oldalon a játékhoz lehet webfelületen szerkeszteni konfigurációs fájlt, azoknak, akiknek gondjaik vannak-voltak. Rengeteg beállítási lehetőséget találunk, minden részletre kiterjedően!!
Nagyon kellemes és kényelmes dolog, bár az angol szótár legyen kéznél, ha épp nem vagyunk pöfiktek!
Ez az oldal:Rage Tweaks
Ez meg maga a szerkesztő: Rage Config.cfg
Persze a kapott tartalmat ki kell másolni, majd a játék Base könyvtárában a korábbi cfg fájlba beilleszteni. (eredeti azért mentsük el valahová, majd töröljük a tartalmát)Bár nekem sok gondom nem volt vele eddig sem, de a tegnapi új NV Driver és a megszerkesztett cfg segedelmével még szebb lett a látvány, továbbá eltűntek az 1mp-es "textúra után-rajzolások" is.
Nagyon figyeljünk oda a szerkesztésre, tényleg fordítsunk, ha valamit nem értünk! GTX550Ti van nekem, de sok esetben a Very High értéket adtam meg, talán ennek is köszönhető a javulás, nem tudom, de azt igen, hogy most is 59,87 az Fps!

Ha már köztudott ez a megoldás, akkor elnézést, ha meg nem, akkor remélem, tudtam segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák

- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest