Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Remington2 tapasztalata most nem mérvadó, mert neki az adatlapja szerint nVidia kártyája van. Azzal persze, hogy megy rendesen ez a szar, hisz ők támogatják! Az volna az érdekes, ha ő is kipróbálna a gépében egy ATI kártyát.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rendszer újratelepítése meg szerintem is fölösleges. Nem hinném, hogy attól megjavulna a játék. Nekem tiszta telepítéssel sem jó, pedig lényegében minden más régi és új játékom is gond nélkül megy, csak ez nem.
Itt szerintem igazából csak egy direkt az ATI-sok részére kiadott javítás segíthetne, mert nem hiszem, hogy ezen sokat tud javítani az AMD a drivereivel. Hisz a hiba nem náluk van, ha így lenne, más játéknál is előjönnének a hibák, nem csak ennél lenne gond. Az a legrosszabb az egészben, hogy ahogy olvasom, ezek a hibák függetlenek attól, hogy épp melyik típusú ATI kártya van a gépben. Mert régi és új kártyákkal is gondja van a játéknak.
Legalább is nekem ez jön le az itteni hsz.-ekből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)