Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Szia!
Huhh, hát megnéztem a képeket, nem semmi. Őszintén sajnálom! Tényleg nem értem én sem, mi az alapvető hiba. Egy játékot már csak úgy illik programozni, hogy a piacon lévő összes hardvert (na, jó, nem az összeset, de a legalapvetőbbeket) letesztelik az erre szakosodott arcok, a teszterek. És most könnyen eszembe jut, hogy ezt a fázist, ha nem is kihagyták, de alaposan elsiklottak felette, nyilván szorított a kiadó kardja a fejük felett, hiszen már nem önálló cég az ID. Mindegy, sajna, ebben nem tudok többet segíteni, csak azt ismételném, amit már megírtam, meg hát az AMD fanok már jó pár hsz-t írtak ez ügyben. (amúgy NV sem melegszik, meg nem hajtja magát feleslegesen, no persze, nem mindegy hányas sorozat, melyik gyártó. Nálam a Gigabyte a nyerő, több karim is volt tőlük, és rendre egyből OC változatot tolnak ki...
)
Mindenesetre sok sikert kívánok a játékhoz, remélem egyszer csak sikerül normálisan végigjátszanod, mert eszméletlenül élvezetes!
És a végére a lényeg, hogy tegnapelőtt leadtam a rendelést a BF3-ra, már vissza is igazolták, jön fémdobozban, igaz DLC-k nélkül
, de sebaj, túlélem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Synology NAS
- A karakterekre fókuszál a Marathon legújabb videója
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- iPhone 11 Pro 256Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, de sebaj, túlélem...