Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

válasz BandiHUN #1595 üzenetére

Szia!

Huhh, hát megnéztem a képeket, nem semmi. Őszintén sajnálom! Tényleg nem értem én sem, mi az alapvető hiba. Egy játékot már csak úgy illik programozni, hogy a piacon lévő összes hardvert (na, jó, nem az összeset, de a legalapvetőbbeket) letesztelik az erre szakosodott arcok, a teszterek. És most könnyen eszembe jut, hogy ezt a fázist, ha nem is kihagyták, de alaposan elsiklottak felette, nyilván szorított a kiadó kardja a fejük felett, hiszen már nem önálló cég az ID. Mindegy, sajna, ebben nem tudok többet segíteni, csak azt ismételném, amit már megírtam, meg hát az AMD fanok már jó pár hsz-t írtak ez ügyben. (amúgy NV sem melegszik, meg nem hajtja magát feleslegesen, no persze, nem mindegy hányas sorozat, melyik gyártó. Nálam a Gigabyte a nyerő, több karim is volt tőlük, és rendre egyből OC változatot tolnak ki... :K )
    Mindenesetre sok sikert kívánok a játékhoz, remélem egyszer csak sikerül normálisan végigjátszanod, mert eszméletlenül élvezetes!
    És a végére a lényeg, hogy tegnapelőtt leadtam a rendelést a BF3-ra, már vissza is igazolták, jön fémdobozban, igaz DLC-k nélkül :( , de sebaj, túlélem...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés