Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz BDave #1573 üzenetére

:DDD hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.
    Már restartkor kékhalál volt a csodadriver,miután nagy nehezen megszabadultam tőle(sosincs amúgy gond a driverekkel,legalábbis az installok szépen szoktak menni),no akkor jött a lényeg,hogy bármilyen driverrel akartam telepíteni,akart felmenni minden,hydravision,ccc....de a driver nem :DDD
    Vicces,nem talált videokarit a pakk.Még viccesebb,hogy egyáltalán akinek nincs ati karija,miért teszi fel a többi komponenst? :Y
    Gondolom az nvidiások sok ati drivert tesznek fel,mert jó nekik is valamire...
    Némi driversweeper+manuál akció aztán végülis irtotta a dolgot...aztán némi eszközkezelőzés után megint egy jó kis 6850 tulajdonosa voltam,a win szerint is :C
    De a Rage nem jó.Pedig a 11.10 prew2-est javasolják hozzá...az akadás kisebb gond,a jobnumthreads 0-val már menne....de textúra a kezdőhelyen volt csak,az első küldi után valami barlangba kell lemenni vagy mibe,ott már homályos paca volt minden,bármit csináltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés