- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.
Már restartkor kékhalál volt a csodadriver,miután nagy nehezen megszabadultam tőle(sosincs amúgy gond a driverekkel,legalábbis az installok szépen szoktak menni),no akkor jött a lényeg,hogy bármilyen driverrel akartam telepíteni,akart felmenni minden,hydravision,ccc....de a driver nem
Vicces,nem talált videokarit a pakk.Még viccesebb,hogy egyáltalán akinek nincs ati karija,miért teszi fel a többi komponenst?
Gondolom az nvidiások sok ati drivert tesznek fel,mert jó nekik is valamire...
Némi driversweeper+manuál akció aztán végülis irtotta a dolgot...aztán némi eszközkezelőzés után megint egy jó kis 6850 tulajdonosa voltam,a win szerint is
De a Rage nem jó.Pedig a 11.10 prew2-est javasolják hozzá...az akadás kisebb gond,a jobnumthreads 0-val már menne....de textúra a kezdőhelyen volt csak,az első küldi után valami barlangba kell lemenni vagy mibe,ott már homályos paca volt minden,bármit csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Eladó Cambridge Audio Azur 851N hálózati lejátszó/DAC/előerősítő
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
hát jaja,mentem volna inkább dugni az "install" gomb megnyomása helyett...így sajna rossz végén voltam a fütyinek.