Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz persil #1445 üzenetére

Én még csak az elején vagyok,bár látom,hogy pár helyen tényleg egy mosott sz..r van,de arányaiban tetszett a graf.
    Majd kísérletezek,mert nekem large-re összefosta magát,akkor volt a kockás,mint a screenshotokon,levettem small-ra,akkor tisztult ki.
    Szerintem egyszerű trükk a konzolok miatt ez a felemásság,gondolom ez is az egyik oka annak is,hogy végülis csőgém lett,mint jósoltam,bár sokan a Borderlands2-t látták benne...
    Pedig nem is titkolták el,milyen lesz,csak sokan nem vették tudomásul,már fél éve lehetett tudni,hány helyszín lesz,azt is írták,hogy nem lesz valódi coop,stb.
    de nekem ígyis tetszik,rájöttem,hogy a Dead Island,Borderlands mellé már hiányzik egy ilyen lineárgém is,ami szép,és nem szabad területes...amiben az ember a sztorit csinálja és kész,nem mindenfelé mászkál összevissza,hanem inkább interaktív film jellegű.A key árát megérte,főlegha még javítják is+a kövi ati driverbe bekerül normálisan a javítás,bár félek,mert jön a bf3 és a cod is,és szerintem mivel tényleg nem az ati a főbűnös,nem erre fognak koncentrálni,hanem azokra+a karácsonyi szezon gémeire,a Rage lényegében leírta már magát a vásárlók körében,ezen már semmi patch nem segít,akkor se veszik meg teljes áron,akik nem rendelték elő és olvastak teszteket,fórumokat.
    No persze én is keyt intéztem csak,mert kábé annyit is ér.Jelenlegi minőségben még annyit sem,mert a virágboltisoknak legalább nem muszáj a csodapatchet feltenni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés