- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szasztok!
Van pár hírem.
1. Stabil 58-60 Fps a játék alatt.
(45 perc FRAPS progival mérve)
(konfigom az adatlapon, és hát nem brutál egy állat a masina...
)
2. NEM Doom-klón, NEM agyatlan lövöldözős. Bár egyszerűen van tálalva, de vannak RPG elemek (fegyver-ruha-autó-lőszer...stb kereskedés,fejlesztés) Az ajtókat speciálisan kell olykor berobbantani, a csatornákban zúzás megy, tárgyakat kell gyűjteni, meg persze lőszereket...stb.
3. Akkor az autóversenyeket már nem is említem... (most kíméljenek azok, akik a DIRT, vagy GP játékokkal szeretnék majd összehasonlítani
)
4. ID játékaihoz képest (bár én ID fan vagyok), szerintem előrelépés, mind külsőben, mind játékmenetben.
5. Hogy mégis FPS, és lövöldözős? Igen, mint annyi más. Annak idején megjelent a Painkiller, nemrég a Bulletstorm, vagy a legújabb Hard Reset. Nem indult egyik ellen sem kampány...
Ja, mindegyik az agyatlan lövöldözős FPS-nek volt reklámozva, hogy de jó annyi precíz játék után kikapcsolódni...hehe. 
Csak meg akartam osztani veletek az első benyomásokat! (2 óra játékidő)
Üdv mindenkinek, és játszatok vele!
Új hozzászólás Aktív témák

- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
)