- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
vzzoli
tag
Köszi!
Már Viktor77 válaszolt. Én is ayért tettem fel a kérdést, mert nem voltam benne biztos. A boltban (Kékhal computers :) ) 2 féle változat volt.
400/200
400/340
Azért gondoltam hogy szorozni kell, mert nem lehet, hogy a 9600pro VPU-ja 200MHz! 340 még csak-csak.
Meg tökön is szúrom magam, ha vettem 50e-ért egy GF4 MX 440-nel egyező sebességű kártyát :) -
TheOne
csendes tag
Hali!
1. Rivatuner(vmi Radeon patchel), vagy az omega driverben is van a clock fülecskén.
2. A videjókátya beállításoknál szedd le a direct 3d és az opengl fülnél az anizotróp szűrést és az élsimitást 0-ra+ a 3dmarkban állítsd defaultra a tesztet: elvileg többet kellene kapnod. (Bár a napokban olvastam, hogy eléggé proci+ram függő a 3dmark)
3. ??? Nem lehet, hogy fordítva írták? :) Szerintem ne úgy szokták megadni, hogy nem DDR-esítik(szorozzák 2-vel) Vagy tévedek? :F -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szia!
1. kérdésedre nem tudom a választ, nem bűvészkedtem az Omega-féle meghajtóval, normális Catalystet használok.
2. kérdésedre a válasz: nagyon úgy tűnik, hogy igen. A 9500 ugyebár ugyanarra a magra épül mint a 9700-esek, csak azokat a magokat építették ezekbe, amik kicsit selejtesek lettek; ezért volt letiltva az a +4 PL. Tehát meg kell barátkoznod gondolattal, hogy nem sikerült 100%-osan az átalakítás.
3. kérdésedre a válasz: ez a Windows XP miatt van. Az XP-ben minden 3D-s dolog 60Hz-cel megy, kivétel azok a programok, ahol tudod állítani a frissítést. A probléma kiküszöbölésére különböző programok születtek, pl. a RefreshForce. (Ha jól emlékszem a nevére).
Üdv. -
vzzoli
tag
Hi all!
Látom folyik az éjszakai élet, ezért mindjárt 3 kérdésem is lenne.
1. Tudtok mondani olyan programot, ami megmutatja, hogy milyen órajelen megy a VPU és a RAM?
2. Néztem a hozzászólásokat, és szomorúan konstatáltam, hogy nekem igen sovány teljesítményt nyújtott a gép 3DMark2001-ben: 5120
Lehet hogy a 6x AA miatt, mert azzal futott a teszt?
conf: Abit Nforce-2, Club Radeon 9600 pro 400/340MHz, 512MB 333MHZ DDR, AMD 1700+@2200+
3. Az első kérdéshez kapcsolódik. A boltban kapható volt 400/200 és 400/340 órajelű kártya. Gondolom a második érték a memória sebessége. Tehát DDR 680. De ezt csak gondolom, ezért lécci erősítsen meg valaki ebben a hitemben.
Köszke -
TheOne
csendes tag
Mivan?? Minden Radeon-os alszik??? Vagy csak a kártyáját húzza...?
-
Vagyok
senior tag
Hali, válasz TheOne kérdésére, engem is érdekel!!!!!!!!!!
-
Vagyok
senior tag
e-mail-od érkezett
-
Vagyok
senior tag
Látom vagy.
-
TheOne
csendes tag
Hi All!
Eddig csendesen és az éppen engem érdeklő témától függően szemléltem a hozzászólásaitokat, de tegnap sikerült beújítanom egy Connect 3d 9500 128MB-s kártyát (persze a húzás esélye miatt). Sajna többféle kérdésem, problémám is akad:
Gép: Asus A7V8X(Bios 1012), amd Tb 2100+@2700+ (166x12), 3x256MB 333Mhz DDR Brand(?!) RAM, Barracuda IV 80Gb
Driverek: Via Hyperion 4.47, Xp SP1, Omega Driver 2.4.74
1. Az Omega driver telepítése után eltűnik a TV-kimenet, mármint nem tudok képet csiholni a TV-re. A telepítő CD-n levő eredeti Catalyst 2.4-sel van kép a TV-n??? (kábel: Svideo-scart)
2. Az Omega driverrel aktiválom a +4 Pipeline-t (így csinál 12774 3Dmarkot), de a Game 1 tesztben kizárólag az autón láthatók fekete pettyek. Ez az élsimítás és az anizotróp szűrés maxra állítása után megszűnik. A Game 3-ban a pasinak a szemüvegén jelennek meg hasonló pettyek, de ezen nem segít az előző módszer. És a 12. Bump mapping tesztben szintén jelentkeznek a pettyek. Ezenkívül próbáltam még a NFS Hot Pursuit 2-ben. Ebben az ég megjelenítésénél jelentkeznek a pixelhibák(?!), de eléggé mérsékli ezt az élsimítás és az anizotróp szűrés bekapcsolása. GTA III.-ban, Vice City-ben semmi grafikai probléma nem jelentkezik. Ha láma kérdés, akkor bocsi, de végül is, akkor ez most azt jelenti-e, hogy gyárilag szar az egyik pixel-pipeline, vagy valami más lehet a probléma???
3. A Default 3DMark 2001 60Hz-es képfrissítéssel fut le. Ez helyes-e vagy van valami hasonló probléma, mint az Nvidia-knál a képfrissítési frekvenciával? Kérdezem ezt azért is mert pl. a GTA III. és Vice City mind 60Hz megy, viszont az NFS Hot Pursuit 2. rendesen 85hz-en (1280x1024)???
Kösz, és bocs, hogy hosszú voltam. -
KnOx
tag
Nekem is hasonlo a konfigom! csak nekem sajnos még csak 256 SD-m van! Kártya tökugyanaz! XP-m van! a pontom pedig ugyanannyi! 8700-8800 körüli! nem huzva! Nemtom a ram mennyit számít, de ne legyen ez kevés! Mondjuk nálam a gamék ugy mennek mint a szél 1024x768-ban AA, MIPMAP, TEXTURE QUALITY, mind-mind windowsosan abszolut high-on, és ez a lényeg! Eléggé bivaj ez a kártya ugy vettem észre!
-
Shodan
őstag
hi!
Az lenne gondom hogy a 3dmark2001 pontom kínosan alacsony:8888pont.A kártya: radeon sapphire 9600pro(nincs húzva).Na most az lehet probléma hogy a vincsim 80Gb Seagate 7200.7-es és egybe van??Tehát ne osszam fel mondjuk 40-40-re?(FAT32-be van most)!A ram is elég gagyi 256mb DDRnoname.De nem csak a 3dmarkpont a probléma, hanem az is hogy az Unreal2 szaggat(meg más is), vagy ennek egyátalán hogy kéne mennie??, nekem átlagba 30fps körül megy 1024*768ba és ha minden highon van. A gépem pedig 1800+@2000+ Chaintech 7vjl Summit(kt333),256mb ddr ram(noname),Diamond mx 300 hangk.,80gb seagate 7200.7-es és Sapphire Radeon 9600pro.Lehet még gond esetleg a noname ram ,vagy még kellene egy 256mb?
XP alatt tudom a kártyát húzni w98se alatt meg nem,ez miért van?XP-t meg nem tudok fenn hagyni mert akkor jelentkezik az ismert mx 300-as hankártya problem,ezért van fennt 98se! -
Edem
senior tag
Bocs skacok, hogy így közbeugatok, de:
Az ATI Radeon 9700 TX, 128 MB DDR, TV Out 10 % 67 070,- Ft -nál mit jelent a TX? -
törölt tag
Sziasztok !!!
Nem olvastam végig a topicot, ezért nem tudom hogy írtatok-e már róla, de azt szeretném megkérdezni hogy ismeri valaki a Sapphire Radeon 9600Pro UE 128MB
videókártyát ? Ezt az új hűtési rendszerrel látták el és kíváncsi vagyok hogy így jobban tuningolható, vagy csak azért rakták rá mert nincs hangja és csendes.
Egyébként a maga kategóriájában jó ez a kártya, érdemes megvenni ? -
Tibojka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy Ati 9700 tulajdonosa lettem és ha már mindenki arrol beszélt hogy lehet belöle csinálni 9800-at én megprobáltam!Feltettem a legújabb omega drivert!És müködött a GPU-t 9800nak látja!
Namár az a gond hogy amikor csak sima Catalyst 3.5-ös volt fent nyomattam 1 3Dmark2003-at és ugy 4007 pontot csináltam(1ébként AMD 2000+,512(2700) és 1 nagyon fika amptron lapom van amit ki kell cserélnem:))) na vissza és miután feltettem az omega drivert és ugy is csináltam 1 3Dmark2003-at de akkor is 4007-et csinált:(nem kellett volna gyorsabbnak lennie????Utánna már az omega driverrel huzattam 330/327-re a 3Dmarkban 4700 körül csináltam!Tehát huzni lehet!
e miért nem lett gyorsabb simán mármint miután feltettem az omegát??????:F -
Stitch
őstag
''A tiédnek többnek kellene lenni szerintem.''
Ezt nem értem...
Nincs rajta hütés, de 330on, is alig melegedtek, simán rajta tudtam tartani az ujjam. Most ugyis alapon járatom, mert ebben a gépemben feleslegesen van húzva. Én is gondolkodtam memhütésen, de majd ha folyamatosan húzva lesz a kártya. Te milyen hütést teszel rá? Pill. rag + szil. paszta + hütöborda?
Valaki emlitett -lehet hogy nem ebben a topicba- valamilyen fémkomponensü ragasztót, amely vezeti a höt. Megtudná mondani nekem milyen is volt az pontosan? -
Wishbone
csendes tag
válasz
Dr. Balage
üzenetére
Azért az ATInál is volt egy kis félrelépés,de mivel NAGYON jó kártyákat csinál,ezért ezt elnézzükneki!:C
-
Dr. Balage
csendes tag
Héj!!!
Épp hogy lassan de biztosan már fordítva igaz a driver dolog...
Az Nvidia driverei suxok + csalnak, az ATi Catalystokkal meg semmi gond!!! :)) -
Grafman
aktív tag
válasz
Wishbone
üzenetére
Ritka a noname Radeon, de bármi lehet...
(Töllem akármi is lehetne)
A PBA jelentése pedig : Powered By Ati:t vagyis minden NEM ATI álltal gyártott kártya ilyen a nonametől (ha van ilyen) a Herculesig.
Te minden bizonnyal a BBA-vel keverted (Build By Ati), amely már valóban az ATI saját gyártmányait jelöli!:t -
Grafman
aktív tag
válasz
funprog
üzenetére
Hát eppen, hogy nem jellemző egyik Detonatorra sem, hogy túlságosan hajlamos lenne készségesen lepucolni magát a rendszerről egy sima uninstallal!
A legjobb példa erre az a közismert probléma, hogy mikor is valmiért egy korábbi verziószámú Detonatort akarunk felrakni az újjabb helyett, gyakran a driver bizonyos részei még azzal futnak tovább. Ami instabilitást vagy működésképtelenséget okoz! Fordított esetben állítólag már nincs ilyen gond (régebbire nyugodtan mehet az új). Ez elég hülyén működik, de ez van kérem.
Jah, a legbiztosabb módszer a uninstallra a Detonator Destroyer vagy a Detonator R.I.P. nevezetű segédprogi, amiket innen tölthetsz le: www.guru3d.com és amelyek garantáltan kipucolják a windows belét... -
funprog
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Jövö héten úgy néz ki, hogy R9700 tulaj leszek. Most egy GF2 Ti van a gépben. Kérdésem, hogy hogyan kell a detonator drivertől megszabadítani a gépem, hogy az ATI drivert gond nélkül installálhassam? -
Wishbone
csendes tag
Pénz megvan már csak a döntés hiányzik!Kiválasztottam a Márkát:SAPPHIRE (ITT egy-két teszt,ami bizonyitja hogy nem olyan rossz kártya [L]http://www.hardavenue.com/reviews/sapphire9800pro1.shtml[/L] , [L]http://www.legionhardware.com/html/doc.php?id=245[/L] ,[L]http://www.extremeoverclocking.com/reviews/video/Sapphire_9800Pro_1.html[/L]-ezeket olvassátok el igaz ,hogy nem Radeon 9800 tesztek hanem Prosak,de ahogy mondtátok elég jó eséllyel FEL LEHET HÚZNI Pro szintre! Na megveszem Sapphire R9800 :) :) :)!!!!!
-
Stitch
őstag
evola20!
Most látom ugyanolyan kártyánk van, neked gyári hütéssel meddig sikerült húznod a GPU-t? -
dnacrew
tag
Érdeklődnék, hogy Pesten vagy egyéb más városokban is lehetetlen beszereni ati radeon kártyákat? Vagy az a bolt ahol én rendeltem van rossz nagykerekkel kapcsolatban?
Kb. 3-4 hete próbáltam először egy ATI r9500-öt beszerezni. 2 hét szarakodás kijelentették, hogy nincs. Mondom jó, akkor legyen 9700. ujabb 1 hét az sincs. Hát ez nem hiszem el. Sehol sincs vagy csak itt?
Persze gondolom most majd jönnek hogy itt meg ott van, de akkor itt (Győr) mér nincs??????????????????????????? -
scang
senior tag
sziasztok
max 20 ropiért melyik Ati kártyát vegyem?
segítsetek... -
Wishbone
csendes tag
Na megnéztem ezt a E-Connectete! De ott csak egy R9800 van az meg PBA(Powered By ati)!Ez egy Noname kártya vagy ez az amit Az ati kiad!És ez mennyire jó ?
-
wendol
csendes tag
Tud-e valaki magyarázatot arra hogy az Radeon 9000 Pro kártya (próbáltam Powermagicet, és Saphiret is) tv outos képe miért szűnik meg, kb 10 perc működés után. A monitoron továbbra is látható a kép, azonban a tv-re képet csak reboot után tudok varázsolni. Van amikor ez az időintervallum eléri a fél órát is, van úgy hogy csak öt perc.
Próbálatam alaplapot cserélni, több márkájú 9000 prot is kipróbáltam, kicseréltem a kábeleket, xp reinstall, sp1-el és anélkül, driver frissítések, mindent kipróbáltam, amit csak tudtam. Ami viszont nagyon érdekessé teszi a dolgot, hogy a mostani konfigom, az otthoni thomson tv-mmel produkálja ezt a jelenséget, viszont amikor kipróbáltam a barátom grundig tv-jével, úgy hogy a videójának az rca bemenetére köttöttük be a pc tv outját, akkor tökéletesen működik, már több tucat filmet megnéztünk. Nem igazán értem ezt.
Olvasgattam a fórumokat, és úgy látom más is beleütközött ebbe a jelenségbe, de megoldást sehol nem találtam.
Kérem vissza a jó kis 7500 Radeonomat -
Fejo
őstag
Olvastam bizonyos tuning Biosokról a Radeonokhoz. Tud vki erről valami bővebbet? Honnan lehet leszedni, stb.
Előre is köszi.:)) -
evola
senior tag
Van hirtelen egy link még, de 9800pro-ról,ha érdekel:
[L]http://www.chip.pl/arts/kth/kth_64331.html[/L] -
KnOx
tag
válasz
Wishbone
üzenetére
Evola20-nak tökéletesen igaza van!
Én is most döntöttem ugy hogy veszek vmi kártyát és a tesztek stb alapján a Sapphire 9600pro mellett döntöttem! ár/teljesítmény viszonyban elég jo, bár még ez is kicsit drága (40k brutto)
most megvenni a 9800-at abszolut pénzkidobás, mire tényleg szukség lesz a teljesítményére ugyanugy 40-50 körül meg fogod kapni idővel!
Nézz utána, de nagyon mielőtt döntenél!
Olvasd el az itteni prohardver-es teszteket, nézz el a tesztelo.hu-ra (bár ezt gondolom már megtetted) -
evola
senior tag
[L]http://www.e-connect.hu/[/L]
mégegyszer.. -
evola
senior tag
Itt egy link nézz szét, van PBA Ati 9800 75000-ért bruttóban.
[L]http://www.e-connect.hu/[L/] -
evola
senior tag
válasz
Wishbone
üzenetére
Szerintem őrültség ennyi pénzt kidobni videókártyára.
Túl drága még szerintem ez a kari.
Jobb vétel lenne egy 9600pró.
Az a baj,rengeteget buksz rajta,ha megveszed,és egy kisebb kártyával is tudnál játtszani.
Szinte azt merem neked mondani,a régi 8500-et csak az Unreal Tournament 2003 fogta meg
1024x768-ban teljes grafikai részletesség mellett.
A mostani 9500prón meg aztán vígan elfut minden.
Pedig aztán nagyon szeretem az új játékokat,de nem akadály neki.
De te tudod. -
Wishbone
csendes tag
Személyes tapasztalatokat várok,meg egy két beszurt külföldi tesztet
-
Wishbone
csendes tag
Na hát akkor ott tartok hogy segítséget kérjek!Szeretnék venni egy Radeon 9800 Max 90.000Ft-ért!Szóval melyiket vegyem és légyszi mellékeljetek hozzá boltot!!!!!!!
-
Grafman
aktív tag
válasz
Chapell
üzenetére
Nem akarom ezt a témát a végtelenségig nyújtani, mint a rétestésztát vagy mint az ATI a 9800-as render futószallagjait, de jobb leszögezni, hogy az esetek többségében nem véletlen az árkülönbség két különböző gyártó azonos GPU köré épített kártyája között.
Tweaker szempontból néha valóban jó választás lehet egy Club 3D v Powermagic is, mert mostanában már jó memóriákkal szerelnek, de a képminőség szempontja szerint néha igencsak eltérnek a drágább pl.Hercules-ektől.
A Club 3D asszem pont elég gyengus képet ad, de az egyik legjobban húzható fajta. A Saphire a BBA-val megeggyező képminőséget ad, ami csak részben előny, mert valahol pl. azt olvastam, hogy az egyik legolcsóbb gyártó szebb képet adott mint az egyik ati BBA! De ez szériától is függ...
Szóval ha teheted rakasd be a kártyát egy tesztre mielőtt megveszed! -
evola
senior tag
válasz
Wishbone
üzenetére
Sajnos 9800-a tesztet különböző gyártóktól még nem láttam.Biztos hogy van.
De annak idején,amikor megvettem a Powermagic 8500-at,láttam ilyen tesztet.
Abban az esetben nem igazán a gyártó milyensége számított.
Pl:a Gigabyte 8500-re(64mb)Bőven rávert a Powermagic 8500128mb.
Én véleményem szerint nem lehet olyan sok különbség.
Egy magra épülnek,talán inkább a memória időzítése ami meghatározó lehet, nagyban hozzájárul a húzhatósághoz.De különben ilyen kártyát szeretnél venni,hogy ennyire érdeklődsz? -
evola
senior tag
Az F-buffer technika( ez elméletileg végtelen shaderkódot futtathat.Mivel azonban
a korábbi pixel shader utasítások szinte meg sem jelentek a játékokban,azért ez csak elméleti előny.
A smoothvision 2.1 képsímitási eljárás az optimalizált memóriavezérlővel egésziti ki a korábbi változatot.Ez leginkább a nagty sávszélességet igénylő
4-szeres vagy 6-szoros FSAA mellett 1024x768-as, ill. még nagyobb felbontásban érezhető.
Az R350-es órajele is emelkedett. a mag 380mhz, a memória 340mhz.
Fzikailag is hosszabb lett a kártya.
Akorábbi hajlékonylemez csatlakaozós(tápcsatis) megoldás helyébe négytűs MOLEX tápcsatlakozó lépett. -
evola
senior tag
válasz
Wishbone
üzenetére
Tudomásom szerint a dobozoshoz több szoftvert adnak.
Én Sapphire Radeon 9500prót vettem,oemet.
Kaptam hozzá a tv kimenethez kábeleket,(elég hosszúak),PowerDVD 4.0 szoftvert,meg ilyen kisebb dolgokat.
A dobozoshoz általában mellékelnek2-3 játékot,meg drágább a csomagolás miatt.
Tudomásom szerint nics más különbség. -
Wishbone
csendes tag
Hali!Elég láma vagyok Radeon témába!azt szeretném kérdezni hogy ha veszek egy radeon 9800 akkor azt feltudom huzni-e Pro szinten és hogy mi a külömbség egy Radeon 9700 és 9800 között!Meg hogy a Sapphire,Connect3d stb kártyák mért drágábbak a sima Radeonos kártyánál????
-
evola
senior tag
válasz
Chapell
üzenetére
Értem.Nekem Sapphire Radeon 9500prom van,és most Gigabyte bios van a kártyában.
Próbáltam rengeteg biost,de volt amelyikkel már a bootkor szemetelt,de a windowsban is.
Volt olyan,hogy csak resetkor,vagy újraindításkor szemetelt.
Ha értesz hozzá,akkor szeintem próbálj meg egy mások biost,csak mentsd le a régit.
Vagy várj még,hátha adnak még jótanácsot.
Szóval nekem ez a bios cserebere megoldotta a problémámat. -
Chapell
aktív tag
Hi, ez mitől lehet? Radeon 9700 hackelve Pro-n.
itt 1 kép róla: [L]http://www.tar.hu/sziki99/hiba.jpg[/L] -
-
KnOx
tag
Bocs még vmi: ha 2.8 ns-ek a ramok, akkor akkor az most jo vagy rossz? Ugy tudom minél alacsonyabb annál jobb, de lehet hogy tévedek?
-
KnOx
tag
A kicserélt és végre működő Sapphire 9600Pro kártyámon a következő felirat találtható a ramokon:
EM6A9320BI-2.8
Szerintetek a 2.8 a végén 2.8 ns-t jelent? -
alga
tag
Üdv!
A Sulinet Expressz keretében (jobb híján) radeon 9500 (Gigabyte) VGA-t tervezek venni (64 MB RAM). A programon belül igazából még csak nem is olcsó, de visszaigényléssel ingyenes, tahát tk. ajándék.
Különösen nagy igényeim ugyan nincsenek, elsősorban úgyis dolgozni akarok rajta, de a fiaim miatt azért szeretném, hogy az újabb, igényesebb grafikájú játékok is elmenjenek rajta. Gondolom, azért erre bőven megfelel ez is.
Felmerül még, hogy nem veszek videót (mert az alaplapon vélhetően lesz egy integrált), és várok, hátha megjelenik később olcsón a jobb, vagy Radeon 9200-at vehetnék még.
Ha valakinek van valami tanácsa, az ne habozzon. Köszi! -
Tejberizs
tag
Ok, a mostani PC Magazinban volt egy 5200-as teszt ebből rájöttem, hogy 1000/xx ns! Thanx azért a választ!
Igen egyforma karink van, de még nem jutottam odáig, hogy le is teszteljem mit is bír! Memóriabordákat tegyek fel vagy nincs sok értelme? 3,3-as úgyhogy lehet, hogy kihagyom! Még ha 3.0ns-os ak lennének vagy 2.8-asak!
Na ezt megbeszéltem magammal! :-))) -
Tejberizs
tag
Láma kérdés, de nem tudom, hogy kell a ns-ból kiszámolni a mhz-et!
3,3ns-os ramok vannak a 9500@9700-es karimon ez mennyi mhz?
A képletet is kérem! THX! -
redkill3r
tag
Hello!
most fogok venni 1 9000es Pro-t mennyivel lassabb mint a 8500 illetve 9100as radeonok? van erezheto kulönbség játékoknál? 3dmark2001-ben hany ponttal er el többet a 8500? -
Vagyok
senior tag
Ha elolvasnád az idevonatkozó cikkeket tudnád, hogy az L alak a nyerő. Ez valószínű bukta, vagy nem???
-
spityu
csendes tag
hi!!
tegnap vettem egy sapphire 9500 simát 3.3-as ram na most a problémám ott kezdödik, hogy elötte egy 9100-ast rendeltem amiröl nemtudták megmondani
hány nanos. 5-ös volt mondanomse kell, hogy ka.....ki volt. ezután megrendeltem
egy 9500-öst de most elötte megnéztem a sapphire oldalt hogy mégis milyen kártya tuning stb szempontbol azon a képen tunigra termett kártya szerepelt L alaku ram fekete nyák. a meglepi akkor ért amikor megkaptam és nem olyan mint a képen ugyanis ezen a karin egymás melett vanak a ramok na most az a kérdés, hogy leht tunig vagy megse probáljam ja és végig olvastam a topicot és probáltam elérni azt az oldalt ahonnan azt a bizonyos modosított ati2mtag.sys-kell letölteni http://www.maxdownloads.com/~ian/wizzard/ az oldal nem elérhető másik hely ahonnan le lehet tölteni? ja és bocs hogy közbevágtam:( -
Vagyok
senior tag
Köszi KnOx, de a 40e is húzós zsé, csak a húzhatóság izgatott fel a 9500-nek.
-
Grafman
aktív tag
Heló! A húzás utáni szemetelés kapcsán csak annyit, hogy ha rögtön az órajel emelés után látod a képernyőn a pixelhibákat akkor semmiképp sem fog segíteni a memória hűtés, mert a chipek alapból nem bírják ezt a túlhajtást, ha viszont az emelés után csak mondjuk néhány percel jelentkezik a szemetelés akkor talán érdemes megpróbálkozni vele!
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest