Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
OFF
Hát nemtom, nemtom... Szerintem akkor jó a hűtés ha a levegőnek normális mozgási iránya van! Ha leveszed a ház oldalát akkor ott kavarok a meleg levegő a ház közelében a proci körül (főleg ha asztal alatt van a ház). Ha viszont van egy venti elöl ami behúzza a hideg levegőt és egy másik ami hátul kitolja akkor sokkal jobb lehet a helyzet. Aztán jöhetnek a mindenféle előlapra kivezetett frankó kis kapcsolók amikkel ezeket a ventiket lehet kapcsolgatni. Nálam noname 42×55ös miditoronyban pl. alapból 200×7en egyetlen +venti sem megy; 200×10en 2 venti megy melegben fullon (2500) hidegben kevesebben. Van 2 kapcsolón és két potim egy kismeghajtós előlapon. A proci igaz T-bred magos de egy sima alumínium Spire FalconRock csücsül rajta (2700).
Egy alap vízhűtés olyan 25-30.000.
Egy heatpipe-s VGAcooler + jobb CPU cooler + 2-3 8×8as venti + bolti kapcsolók meg fordulatszabályoszó (feszszabályozó) kb. a felébe kerül és sokkal rugalmasabb
ON -
Alvin_ti4200
félisten
Segítek, azt a Tom's Hardware Guide-ról nézték, a videó nekem is megvan. Csakhogy ott más a helyzet, mert ott működés közben egyszerűen pillanatok alatt lekapták, oszt annyi volt, de ha kilazul és leesik a venti, addig az alaplapnak van ideje lekapcsolni a gépet (szvsz).
-
TheOne
csendes tag
Most meséljek neked a ház+proci+alaplaphűtésemről?? :DD
Gyönyörű szép 40cm-es d..woo asztali ventillátor, a plafonról lelógatva pont a ház oldalába! Mondhatom hatásos, csak én nem tudom a kártyát emiatt fogdosni. :DD
Hát igen AMD+32 fokos szoba: Éljen a nyár!
Ja és kifejezetten költséghatékony: 5000ft Hol kapsz ennyiért ennyi funkcióra ventillátort? :D -
TheOne
csendes tag
Hali!
1. Rivatuner(vmi Radeon patchel), vagy az omega driverben is van a clock fülecskén.
2. A videjókátya beállításoknál szedd le a direct 3d és az opengl fülnél az anizotróp szűrést és az élsimitást 0-ra+ a 3dmarkban állítsd defaultra a tesztet: elvileg többet kellene kapnod. (Bár a napokban olvastam, hogy eléggé proci+ram függő a 3dmark)
3. ??? Nem lehet, hogy fordítva írták? :) Szerintem ne úgy szokták megadni, hogy nem DDR-esítik(szorozzák 2-vel) Vagy tévedek? :F
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest