Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
spityu
csendes tag
hi!!
tegnap vettem egy sapphire 9500 simát 3.3-as ram na most a problémám ott kezdödik, hogy elötte egy 9100-ast rendeltem amiröl nemtudták megmondani
hány nanos. 5-ös volt mondanomse kell, hogy ka.....ki volt. ezután megrendeltem
egy 9500-öst de most elötte megnéztem a sapphire oldalt hogy mégis milyen kártya tuning stb szempontbol azon a képen tunigra termett kártya szerepelt L alaku ram fekete nyák. a meglepi akkor ért amikor megkaptam és nem olyan mint a képen ugyanis ezen a karin egymás melett vanak a ramok na most az a kérdés, hogy leht tunig vagy megse probáljam ja és végig olvastam a topicot és probáltam elérni azt az oldalt ahonnan azt a bizonyos modosított ati2mtag.sys-kell letölteni http://www.maxdownloads.com/~ian/wizzard/ az oldal nem elérhető másik hely ahonnan le lehet tölteni? ja és bocs hogy közbevágtam:(
Aktív témák
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest