- Fórumok
- Egyéb
- Radeon help
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- bullseye: Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
H0pe
csendes tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
Javallom pm hejett a saphire kartyakat arban kb egy kategori, de eddig jobbak a tapasztalatok a sap-val!
udv
neduddki -
Polesz
addikt
Na újra itt témánál. Szóval az svhs kimenet két egymáshoz közelebb álló kivezetése a pozitív jel. Az egyik a C a másik az Y, a maradék kettő pedig egy-egy föld vezeték. A lényeg, hogy veszel egy 470pF kőporcot (nem drága) és egy svhs csatlakozót. A kijövő C jelre rákötöd ezt, majd összekötöd az Y jelűvel. A maradék két földet pedig közösíted és így viszed tovább. A másik végére rárakod az RCA csatlakozót és voil'a kész a kábel. Ez már színes jelet ad, akkor is, ha a kártya csak NTSC-t nyom.
Ábra:
C --||--|
Y ------|-------- RCA +
G ------|-------- Föld -
G ------|
Az, hogy melyik a C és melyik az Y hirtelen nem tudom, de utána nézek jól :)) -
Polesz
addikt
-
ArchElf
addikt
-
H0pe
csendes tag
-
H0pe
csendes tag
Szevasz Polesz!
Jol hangzik amit mondtal, ezt megtudom valahol nezni, hogy hogyan is mukodik valojaban? Vagy,hogy milyen dolgokat kell beszereznem??? -
Ploszi
senior tag
igen, vmelyik itteni fórumban már le volt írva szépen alaposasn, csak én se találtam hirtelen, de ne add fel :DDD ott is ue. probléma volt
-
Polesz
addikt
nahh kozben okosodtunk itten es mint kiderult s-vhs jelet fogado eszkozre lenne szuksem igy jozan paraszti esszel ez annyit tesz hogy vegyek uj videot peldaul:)
hat ez most hirtelen nem alternativa :)
de felmerult bennem a kerdes hogy nem lehet-e megoldani azt hogy az s-vhs szinkeveresi jelet valahogy atalkitsuk a scartnak megfelelo rgb-re?
(ha nem birtam erthetoen leirni akkor bocs mert meg csak homalyos selyteseim vannak a dologgal kapcsolatban:D)Nem kell se új tv se új kártya :))
Egyszerúen a kábelt kell meghekkelni :) Ha jól emlékszem, akkor az svhs-ből kijövő kábelre a két felsőrészre ami egymáshoz közelesik kell egy 470(?) pF kondit berakni és máris színesre húzza a képet.
Majd megkeresem a pontos leírást. -
napos2600
tag
nahh kozben okosodtunk itten es mint kiderult s-vhs jelet fogado eszkozre lenne szuksem igy jozan paraszti esszel ez annyit tesz hogy vegyek uj videot peldaul:)
hat ez most hirtelen nem alternativa :)
de felmerult bennem a kerdes hogy nem lehet-e megoldani azt hogy az s-vhs szinkeveresi jelet valahogy atalkitsuk a scartnak megfelelo rgb-re?
(ha nem birtam erthetoen leirni akkor bocs mert meg csak homalyos selyteseim vannak a dologgal kapcsolatban:D) -
napos2600
tag
a baj az hogy van egy S-VHS kabel ugye ami a kartyahoz jar, aztan ez bemegy egy atalakitoba amin van 3RCA csati plusz 1 S-VHS csatlakozo es egy atkapcsaolo hogy input-output es ennyi...
a videon es a tv-n is van SCART es mindegyiken kiprobaltuk...
a kompozit kifejezest meg nem ertem:) -
bitfarkas
őstag
Nem akartam uj topikot nyitni de van egy kerdesem egy 8500LE radeonnal kapcsolatban: az S-VHS kabelen a kep ami kimegy a tv-re az fekete-fehér...
driver frissites volt, a kabel az uj, a kartya is, a tv nem:) van meg 1 atalakito ami az S-VHS-bol csinal SCART-ot
es sehogysemnemakarmukodni!!!!!
valaki segiccsen mert nem jut mar eszunkbe semmi:(Nem biztos, hogy a Tv-nek van s-vhs bemenete. Ha a kompozit bemeneten kapja az s-vhs jelet, abbiza fekete-fehér képet ad. :-(
-
napos2600
tag
-
Edem
senior tag
Nem akartam uj topikot nyitni de van egy kerdesem egy 8500LE radeonnal kapcsolatban: az S-VHS kabelen a kep ami kimegy a tv-re az fekete-fehér...
driver frissites volt, a kabel az uj, a kartya is, a tv nem:) van meg 1 atalakito ami az S-VHS-bol csinal SCART-ot
valaki segiccsen mert nem jut mar eszunkbe semmi:(Nem NTSC a kártya? Mert olyankor szokott ilyet csinálni.
-
napos2600
tag
valaki segiccsen mert nem jut mar eszunkbe semmi:( -
Edem
senior tag
A PowerMagic-ról eddig nem sok jót hallottam radeon ügyben, de a 9700 nagyon klassz lehet!
:) Viszont ha jól tudom, akkor az Ati odafigyelt a 9500 ill. a 9700-as kártyáknál a minőségre, és
a gyártók kártyái között egyes esetekben csak egy-egy matrica az eltérés. Lehet, hogy a
PowerMagic-nél sincs ez másként. :) -
gesuz
senior tag
POWERMAGIC RADEON 9700 128MB DDR TV/DVI kártyát szeretnék venni. Van-e valakinek valami tapasztalat? A márkával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének a legjobban.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Radeon help
- (téma lezárva)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1TB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iPhone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest