- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
Polesz
addikt
Na újra itt témánál. Szóval az svhs kimenet két egymáshoz közelebb álló kivezetése a pozitív jel. Az egyik a C a másik az Y, a maradék kettő pedig egy-egy föld vezeték. A lényeg, hogy veszel egy 470pF kőporcot (nem drága) és egy svhs csatlakozót. A kijövő C jelre rákötöd ezt, majd összekötöd az Y jelűvel. A maradék két földet pedig közösíted és így viszed tovább. A másik végére rárakod az RCA csatlakozót és voil'a kész a kábel. Ez már színes jelet ad, akkor is, ha a kártya csak NTSC-t nyom.
Ábra:
C --||--|
Y ------|-------- RCA +
G ------|-------- Föld -
G ------|
Az, hogy melyik a C és melyik az Y hirtelen nem tudom, de utána nézek jól :)) -
Polesz
addikt
-
napos2600
tag
nahh kozben okosodtunk itten es mint kiderult s-vhs jelet fogado eszkozre lenne szuksem igy jozan paraszti esszel ez annyit tesz hogy vegyek uj videot peldaul:)
hat ez most hirtelen nem alternativa :)
de felmerult bennem a kerdes hogy nem lehet-e megoldani azt hogy az s-vhs szinkeveresi jelet valahogy atalkitsuk a scartnak megfelelo rgb-re?
(ha nem birtam erthetoen leirni akkor bocs mert meg csak homalyos selyteseim vannak a dologgal kapcsolatban:D) -
napos2600
tag
a baj az hogy van egy S-VHS kabel ugye ami a kartyahoz jar, aztan ez bemegy egy atalakitoba amin van 3RCA csati plusz 1 S-VHS csatlakozo es egy atkapcsaolo hogy input-output es ennyi...
a videon es a tv-n is van SCART es mindegyiken kiprobaltuk...
a kompozit kifejezest meg nem ertem:) -
napos2600
tag
Nem akartam uj topikot nyitni de van egy kerdesem egy 8500LE radeonnal kapcsolatban: az S-VHS kabelen a kep ami kimegy a tv-re az fekete-fehér...
driver frissites volt, a kabel az uj, a kartya is, a tv nem:) van meg 1 atalakito ami az S-VHS-bol csinal SCART-ot
es sehogysemnemakarmukodni!!!!!
valaki segiccsen mert nem jut mar eszunkbe semmi:( -
Edem
senior tag
A PowerMagic-ról eddig nem sok jót hallottam radeon ügyben, de a 9700 nagyon klassz lehet!
:) Viszont ha jól tudom, akkor az Ati odafigyelt a 9500 ill. a 9700-as kártyáknál a minőségre, és
a gyártók kártyái között egyes esetekben csak egy-egy matrica az eltérés. Lehet, hogy a
PowerMagic-nél sincs ez másként. :) -
gesuz
senior tag
POWERMAGIC RADEON 9700 128MB DDR TV/DVI kártyát szeretnék venni. Van-e valakinek valami tapasztalat? A márkával kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének a legjobban.
Aktív témák
- LG 50" (127 cm) Ultra HD TV 4K Active HDR / webOS 4.0 / 2018-as típus (50UK6300MLB)
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs