Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz .LnB #12943 üzenetére

Komoly haverjaid vannak.

Mi is szoktunk 3-4 hetente egy szombati napon LAN-ozni. Barátomnál van LAN-szoba; 8 asztali gép, 2 lapi (meg még egy másik szobányi egyéb kacat), szóval csak egeret, padot meg fejest szoktam vinni, billentyűzetet hurcolni már lusta vagyok. 6-10 ember, változó. Volt olyan is, hogy csak 4-en voltunk, de olyan is, hogy 12-en. Sajnos a jó kis CRT-k le lettek cserélve ócsó (gagyi) LCD-kre, de ez a tucat emberből csak engem zavar.

Főleg CS 1.6, eh. Meg van, hogy WC3 TFT, egyszer-kétszer Flatout. Nagyritkán más is befigyel egy kicsit, de nem jellemző.
    Quakezni egyszer Quakeztünk. ;] Igaz csak QuakeWorld-öt, abban meg láma vagyok, de a 100 - 0-ás statnál inkább úgy döntöttünk, hogy talán mégse játszunk ezzel túl sokat közösen a közeljövőben.
    Na jó, a Quake 3-at is próbáltuk egyszer, az még rosszabb volt. ;]

A magam részéről így feladtam, hogy bármikor is jó FPS lesz LAN-on (talán a Shogo: Mobile Armor Divison-re vagy a '99-es AvP-re még van esély - a Build engine-es dolgokra szerintem már menne a fogszívás, meg amúgy is küzdelmes DOS-környezetben hálót életbe léptetni), arra marad a CS 1.6. Ott sírás már nincs (mondjuk nem is volt), csak röhögés. :DDD
    Szerencsére van 2-3 ember, aki nem annyira életképtelen, így általában sikerül úgy elosztani a csapatokat (leggyakoribb a 3v5), hogy ne legyen abszolút rape.

• Orbb

aktív tag

válasz .LnB #12943 üzenetére

Meg kitartás...
    hipp hopp nem fogják lealázni a fél világot, és előtte illik írni 1 cfg-t, ami idő...amiből senkinek nincs, nekik meg nem is volt... :DDD mondják Ők...

Én két éve minden decemberben rendezek újra LAN-t, 8fővel.
    nekem pont az a tapasztalat, hogy roppant jól sikerültek, és hozták a "régi"szintet, amikor félig könyökkel lógva a pizzában lőttük halomra egymást, teljesen jó hangulatban. :K
    a tavalyin LAN-on pont gálya volt másnap, és úgy kellet Őket "kirúgnom"hajnal kettőkor, mert másnap jönni kellet.

Új hozzászólás Aktív témák