Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live

Hozzászólások

(#4901) Synthwave válasza Jim-Y (#4890) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"Ha rajtam múlna, akkor a rocketet csak rocket-jumpra lehetne használni."

lmao. Még szerencse, hogy nem rajtad múlik.

"Ellenben a rockettel még a leggyíkabb is tud spamelni... "

Csak célozni nem. Random spam nagyrészét meg körültekintő játékkal az esetek többségében el lehet kerülni.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4902) Jim-Y válasza atidzsiforc (#4899) üzenetére


Jim-Y
veterán

vannak/voltak ilyen moddolt szerverek ahol az lg push-back volt :) Bár nekem az nem tetszett különösebben, bár azt bírnám ha többet sebezne:D

(#4903) #10691584


#10691584
törölt tag

Na ilyen F05 QL délutánom se volt már jóideje. Le sem írom már milyen furcsaságok vannak.. úgyis csípőből bevédi mindenki a quados shotgunnal 1m-ről hasbalőtt supermaneket

(#4904) sto1911 válasza #10691584 (#4903) üzenetére


sto1911
veterán

Elolvassuk az elozot :-P

(#4905) Jim-Y válasza #10691584 (#4903) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szerintem már mindenki tudja fejből, hogy mi történt veled ;]

(#4906) #10691584 válasza Jim-Y (#4905) üzenetére


#10691584
törölt tag

Múltkor felmerült a kérdés: "hogyhogy csak veled történnek ilyenek?". Nem csak velem történnek, csupán én le is írom, mások meg nem, mert egyből kapnának egy jókis gúnyadagot ők is a pofájukba és/vagy lesz@rják, keresnek másik szervert és magukban tartják. Úgyhogy én asszem a jövőben nem is nagyon fogok ide írni, mert semmiféle minimális hajlandóságot nem tapasztalok arra nézve, hogy legalább "mérlegelés" szintjén felmerülhessen annak akárcsak elméleti esélye, hogy igazam lehet (pár százalékban legalább) és hogy talán mégsem csak képzelgő/paranoid idióta vagyok, akinek az a legnagyobb heppje, hogy kitalál ilyen f@szságokat a nyári melegben, mert nincs jobb dolga. Ellenben kapok csípőből/alapból/tények ismerete, vagy bármiféle vizsgálódás nélküli fikatengert. Ki kíváncsi erre BZMG :F Na jók legyetek

(#4907) sto1911 válasza #10691584 (#4906) üzenetére


sto1911
veterán

En pl. vagy soha/ritkan tapasztalok ilyet, vagy eszre se veszem. Ha valaki warpol, annak szolunk es vagy o vagy en lelepek. Meg merem kockaztatni, hogy a netemmel soha nem volt gondom. Btw, nem wifirol jatszol veletlen?

Az a baj, hogy hiaba irod le, mi nem tudunk segiteni rajtad. Vagy a neted rossz, vagy a szerverig vezeto ut, vagy a szerver. Vagy a tobbiek. De mondom, ilyenkor le kell lepni. Ha mind sz@r, akkor meg irjal ram, csinalok haznal szerot estenkent.

A konfigodrol volt mar szo?

(#4908) #10691584 válasza sto1911 (#4907) üzenetére


#10691584
törölt tag

Nem, nem wifiről játszom, az itthoni gépeknek is inkább átfúrtuk a falakat, minthogy wifivel szenvedjünk. Nem azért írtam le, hogy segítsetek rajtam, vagy más segítsen, hanem mert tele volt a tököm már az olyanokkal, hogy belép egy arc és 2 perc alatt csinál 30 fraget, nincs olyan lövése, ami ne találna, vagy mellé menne, én meg lőhetem de 3 rail meg se kottyan neki és ha pajzsom/megám van ha nem, 2 lövéssel leterít shotgunnal távolról (most több személyt/esetet gyúrtam egybe, hogy kb. miket értek én "furcsaságok" alatt. Lehet, hogy te az ismerőseiddel játszol (vagyis nem tudom) de én sokszor belefutok ilyenekbe public szervereken és ilyenkor nézem a találati arányokat/sebzést és egy idő után szándékosan azt is, hogy felveszi a páncélokat, itemeket, vagy sem. Sok ilyen csávó rendesen otthagyja, rá sem bagózik, mégis a halálozási aránya 1-től 5ig kimerül és mindig percek alatt végeznek az egész stábbal úgy, hogy trajan, meg abso és ehhez hasonló ismertebb playerekkel összevetve "matematikailag" a trajan félék maradnának alul. Soknak még normális neve sincsen, csak ilyenek, hogy xhbshhy, vagy számok egymás után. Na mindegy, nem érdekes, számtalanszor leírtam már, de az rohadtul idegesítő, mikor alapból bevédi valaki ezeket és kijelenti, hogy csít nem is létezik QL-re ergo: csíterek sincsenek, vagyis egyenes következtetésként levonható, hogy csak képzelgek. De mi a rossebért képzelegnék ilyen szarságokat? Még ha nem mennék specbe, nem nézegetném játék közben az adatokat (ha közben sz@rrá lőnek és frageket vesztek is) hanem csak úgy elsőre csíterezni kezdenék azt mondom ok. (volt ilyen, nem azt mondom, de alkohol adag és/vagy végkimerültség is kísérte általában)

Ha azt látom (mint pl. ma egy szerón) hogy 90-es pingem van alapból (újabban CSAK brit szerókon; pár héttel ezelőttig 40-55) akkor lépek is, nem szoktam szenvedni vele, otthagyom. De általában 30-32-36 szokott lenni és sohasem ugrál/volt idő, mikor nézegettem a lagométert is egy ideig, de unalmasan egyenletes volt.

Konfig alatt nem tudom pontosan mit értesz, de ha a vasamról, arról már volt szó, cfg-ből meg már kipróbáltam vagy 50-et az biztos, néha segítek is parancsokkal, ha látom hogy lagol valaki és a visszajelzések már akkor jók szoktak lenni gém közben, ha belövik maguknak. Mindenesetre nem tudom hogy te a cfg-re, vagy a gépre értetted. Hogy értetted azt, hogy "csinalok haznal szerot estenkent"?

(#4909) sto1911 válasza #10691584 (#4908) üzenetére


sto1911
veterán

Azert mondtam, hogy segitunk, mert ha azert lagol valaki/nem talalod el, mert a te cfg-dben van valami elallitva, akkor jojjunk ra.
Ha ezek csiterek, akkor persze csak annyit tehetsz, hogy jelented es kilepsz.

A neveket ugyis latod, ha jonnek a sokszamosak, akkor vagy kiszavazzatok vagy lelepsz.

Vagy nehany ismerossel szoktam jatszani, vagy duelezek. Velem is sokszor elofordul, hogy olyan szepen leszed, mintha 3x akkorazt sebezne, de megsem igy van. Szimplan csak az o celzasa annyival jobb, mint az enyem, h eselyem sincs nagyobb stackel sem leszedni.

A haziszervert ugy ertsd, h itthon csinalok egy offline szervert, es kiprobaljatok milyen.

(#4910) Jim-Y válasza #10691584 (#4908) üzenetére


Jim-Y
veterán

Van ilyen egyébként, én akkor szoktam hasonlókat tapasztalni CA-ban ha az enemy nete pont annyira szar, hogy nem adja be rendesen a shaftom/rocketem/railem, neki meg pont olyan, pont annyira spikos, hogy beadja. Ilyenkor a ~1500 ELOs playerek is játszva megesznek 1v1-ben, de hogy megnyugtassalak, ezek ellen is lehet tenni, csak ilyenkor fel kell venni egy másfajta játékstílust, nem szabad közelharcba keveredni velük, mert a nete miatt előbb leszedne. Folyamatosan olvasni kell a játékot és alkalmazkodni. Mondjuk jogosan mondhatod, hogy FFA-ban ez nem olyan egyszerű, én CA-zok, ott megtehetem, hogy ha van egy ilyen enemy, akkor megváltoztatom a stílust, és inkább messziről szedegetem, általában valamelyik csapattársam vagy enemy ilyenkor szokta benyögni, hogy camper, meg, hogy kickeljenek.

Pont tegnap este játszottam pár nagyon jó gamet, ami pont témába vág olyan értelemben, hogy az én stílusom olyan, hogy nem szoktam sokat rocketet használni, meg rocketjumpolni, hanem inkább a jó mozgásra figyelek, a jó fedezékre és lgzek. Ellenben ez most nem volt járható út, mert az enemy pörgött ezerrel raksikkal, és elhúztak 1-5 -re. Na itt jött egy shift a játékomban, elkezdtem felpörögni fejben, kb 2x annyit használtam raksit felváltva lg-vell mint előtte, oké... az accom 40,41-ről leesett 34-35-re, de megnyertük a játékot végül. Ez is mutatja, hogy sokszor csak meg kell változtatni a stílust, és akkor egy veszett meccset lehet még megnyerni.

Vagy a másik.. olasz szerver, csávókám 60-as ping, szar lagometer. Első 3-4 körben cca 40 pontot szotyizott össze, a 2000 ELOs klántársam is enemy volt, ő az említett csávókám után jött ilyen 15 ponttal, a srácnak kábé mindent beadott lg, rail mindent... megint meg kellett változtatni a stílust, az eredmény az lett, hogy pár 0 pontos kör után a srác lelépett, pedig előtte pont úgy lőtt, mintha csitelt volna.. azzal lépett le, hogy "net problems" , ami igaz is volt, csakhogy a net problems ponthogy segítette őt :DDD

Tényleges csíterrel tier4 CA-ban már nagyon-nagyon rég találkoztam. Olyannal már találkoztam, sőt mindennapos, hogy a szar netük miatt ilyen 1300 ELO-s playerek úgy lőnek mint állat, de az ilyenek kárászéletűek, pont amiatt mert amugy szar playerek, csak akkor pont olyan volt a netük, hogy mindent beadott nekik.

Ergo szerintem ne húzd fel magad az ilyeneken, el kell viselni, hogy a QL, meg gondolom más online FPS game is ilyen. Napjában a legforgalmasabb időszakokban, amikor az emberek rászabadulnak a netre, meló után egészen este 9-ig, addig sok ilyennel találkozni, ilyenkor pihentetni kell a játékot. Éjjel, főleg ha olyan európai szerverre mész ami hasonló időzónában van, akkor lehet jókat játszani, mert nagy valószínűséggel a többi playernek is jóval stabilabb lesz a nete mint délután 6-kor.

Szv peace, ha jó vagy, fejlődsz stb... akkor belefér pár olyan vereség, amit az ilyen playerek ellen kénytelen vagy elviselni.

Az aimosakat, meg a wallhackereket pedig elég egyszerű kiszúrni, az aimosakat kickelni is szokták, a wallhackereket nehezebb kickelni, mert aki nem elég régi motoros, annak hiába mondod, hogy az az ember wh-t használ, kickeljük, egész egyszerűen túl szar player ahhoz, hogy ő is felismerje :)

Uff

(#4911) AnginaP válasza #10691584 (#4908) üzenetére


AnginaP
aktív tag

Én teljesen megértelek. Voltam már ama bizonyos szerv mind2 oldalán. :DDD
Általában én csinálok szervert (bucharest-it generál a kvakk), és haverokkal szoktunk rakni. Néha megesik, hogy alacsony a pingünk, mégis úúúúúgy késik a gamma, hogy játszhatatlan... Tegnap pl én is jártam úgy, hogy 87 HP + X pajzs, és fél sec alatt haltam shaft-tól.... Meg olyan is volt, hogy MG-vel öltem shaft-os kvadost.. ez egy meccs alatt, szted ment az anyázás, hogy noooooob vagyok MG-vel kvadosnak menni? Mégis én győztem....
Ha van kedved, és épp gammolunk haverokkal, akkor felveszlek havernak és küldök egy invite-ot. ;)

Indítok egy Skyrim szervert.

(#4912) Findzs válasza Jim-Y (#4910) üzenetére


Findzs
addikt

ezt olyan szépen leírtad :)

"Folyamatosan olvasni kell a játékot és alkalmazkodni."

szerk:

más téma

most nézem, hogy vagy 10 nyert meccsemet nem hozza az qlranks, ennyit az elo rendszerről:

[ Szerkesztve ]

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#4913) atidzsiforc válasza Findzs (#4912) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Nem mindig frissul.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#4914) Findzs válasza atidzsiforc (#4913) üzenetére


Findzs
addikt

ezt cáfolnám:

nekem egyszerűen csak a vesztett játékokat számolja mert xar rendszer

már simán 1700 körül kéne járnom és egyre kevesebb pedig nyerek

nem mintha az elo -ra hajtanék (akkor nem maradnék bent mikor az ellenséges csapatból valaki kilep, gountlettel rohangálni) csak vagy müxik rendesen vagy akkor ne mert félrevezető

[ Szerkesztve ]

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#4915) Jim-Y válasza Findzs (#4914) üzenetére


Jim-Y
veterán

asszem az is beleszámít a nyert elo-ba, hogy hanyadikként végeztél a csapatodban, illetve hogy milyen volt a többiek átlaga hozzád képest.

(#4916) #10691584 válasza sto1911 (#4909) üzenetére


#10691584
törölt tag

Azt nem értem, hogy hogy csatlakozunk rá.

(#4917) sto1911 válasza #10691584 (#4916) üzenetére


sto1911
veterán

Van ra kliens.

(#4919) Sotho


Sotho
őstag

Heh jó volt tegnap, a hóna alatt meg a 2 lába között ment át a rail mondom töketlenek. :D Vért izzadva nyomtam le a 19 meg 20 % accos 0.8 (frag/death)-as gyerekeket ha egyáltalán sikerült. Értem miért megy mindenki rockettal, meg folyamatosan nyomják a tűzgombot. és 43 ping mellett. /sírásoff

(#4920) Sotho válasza Sotho (#4919) üzenetére


Sotho
őstag

Ma ugyanez egy rakás szar az egész :(((

(#4921) Jim-Y válasza Sotho (#4920) üzenetére


Jim-Y
veterán

ja..nekem is 7 game 6 win 1 quit :DDD :DDD

(#4922) Findzs válasza Jim-Y (#4915) üzenetére


Findzs
addikt

az oké de több nyert meccsemben is én voltam a legjobb pl: [link] [link]

mondom kb. 10 ilyet kihagyott a qlranks, egyértelmű

"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."

(#4923) angyalpc2


angyalpc2
aktív tag

Hát ahogy elnézem a QL egyre szarabb...már jó 1 évvel ezelőtt is tapasztalható volt..egy időben elszállt a ping ...jó ha volt 50-es ping-el server... volt hogy 60-80 van közt volt abszolúte játszhatatlan...mostanában visszajött 40 nagyritkán 30-ra...végre. Mostanában ráadásul kurva szar pályák vannak csak, sehol egy fegyver vagy bármi a fél pályát végig kell rohanni egy vacak fegyverért hulla nulla pályák...sehol a klasszikusok...szánalmas.

De a legújabb dolog amit észrevettem:
FFA-t csak quaddal lehet nyerni mostanában.
Hol vannak már azok a régi szép idők mikor test test kemény küzdelem volt.
Most 1 ember mindig felveszi az összes quadot meg az LG-t oszt szevasz tavasz. Akár ki is lehet lépni, pedig általában csak egy középszerű senki a játékja alapján, mert mikor quad nélkül van lazán hullik mint a falevél ősszel.
Nem tud lekezelni egy rocket-et vagy egy shoutgunt se! és az első 300-ban van a gyík, hogy a a legutóbbi esetről legyen szó!
De a quad az megy..rendületlenül 20-30-as fragekkel húz le átlag 4x-5ször használja...ha nem sikerül használnia jól láthatóan visszaesik és sikerül beérni is.
És nem kis nevekről van szó mikor megnézem a nyertes profilt...jah quaddal könnyű

Jah és hozzá téve hogy én nem használok számlálót és ha lehet quadot se, mert fő a sportszerűség, mert csalásnak tartom...mostantól ez változni fog.

Megmondom őszintén a duel (amit én nem igen játszok pont ezért) dettó ugyan ez a helyzet.
A duelnél úgy gondolom pont az lenne a lényeg, hogy mindenki azonos feltételekkel játszik, nah ez pont nem az, elvégre csak a megaheal tartja életben, amit a másik sajna nem tudott felvenni.
Őszintén szólva az ID-nek kőkeményen tiltania kellene a counterek használatát úgy gondolom.

Vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#4924) atidzsiforc válasza angyalpc2 (#4923) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Szerintem torold le a jatekot.

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#4925) Sotho válasza angyalpc2 (#4923) üzenetére


Sotho
őstag

Nekem semmi bajom ezekkel csak a net lehetne jobb kiszámíthatóbb csak sajnos egy meccsen belül is nagyon hullámzik (nálam) a minősége... ez van csak néha (gyakran :D ) felba** , de attól meg nem lesz jobb. :U

(#4926) Jim-Y válasza angyalpc2 (#4923) üzenetére


Jim-Y
veterán

Vélemény?

Te rossz módokkal játszol, a Clan Arena a te játékod, az FFA meg a Duel pont a powerupok domináns uralásáról szól, nem az a csaló aki quaddal nyer, azt úgy hívják, hogy pro, vagy csak simán jó player, és ő csinálja jól, mert erről szól a játék. Ha ez neked nem tetszik, nekem se tetszik például, akkor nem kell azzal játszani, hanem CAzni kell, ott nincsenek powerupok, mindenki ugyanannyi fegyverrel és lőszerrel kezd, és hadd szóljon :)

(#4927) angyalpc2 válasza Jim-Y (#4926) üzenetére


angyalpc2
aktív tag

Értem,

De nem az a bajom hogy quadot használ vagy hogy azt is használ, hanem azt hogy csak a quadot és a power uppokat a számlálóval használja...értsd az összeset ő veszi fel, nem random a dolog hogy esetleg más is "odafér". lehetsz akármilyen jó, esélynek még csak a látszata sincs. :O
A counter pedig ha jól tudom csalásnak számít. de lehet rosszul tudom...

(#4928) Synthwave válasza angyalpc2 (#4923) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

A nicked nem noss?

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4929) angyalpc2 válasza Synthwave (#4928) üzenetére


angyalpc2
aktív tag

Nem, miért?
:U

Tényleg hány évesen illik még Quake live-ozni? :P
Úgy érzem kezdek kiöregeedni :D

(#4930) sto1911 válasza angyalpc2 (#4927) üzenetére


sto1911
veterán

Ne vicceljunk mar. Nem olyan nehez megjegyezni az idoket, van olyan map, ahol 2 perces a mega, azt azert nem egy bonyolult dolog fejben tartani...

(#4931) Synthwave válasza angyalpc2 (#4929) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Csak azt hittem, hogy ő rage-el, pár "kellemetlen" meccs után. :>

Haladjunk szépen, sorjában.

"sehol egy fegyver vagy bármi a fél pályát végig kell rohanni egy vacak fegyverért"

Szerintem nem egy játékkal játszunk.

"hulla nulla pályák...sehol a klasszikusok...szánalmas"

Az ehavi standard rotation ilyen. Nem csak DM6 van. Legalább az emberek jórésze rákényszerül, hogy más mapokat is megtanuljon.
De mindig lehet pro-t venni és a saját feltételeiddel szervert indítani.

"Hol vannak már azok a régi szép idők mikor test test kemény küzdelem volt."

He? 1996 óta van Quad. Vagy iszapbírkózásról van szó? ;]

"Jah és hozzá téve hogy én nem használok számlálót és ha lehet quadot se, mert fő a sportszerűség, mert csalásnak tartom"

Sorry, de ezen besírtam.

"...mostantól ez változni fog."

Helyes.

"A duelnél úgy gondolom pont az lenne a lényeg, hogy mindenki azonos feltételekkel játszik, nah ez pont nem az, elvégre csak a megaheal tartja életben, amit a másik sajna nem tudott felvenni."

lol. Teljesen egyenlő esélyekkel kezdenek neki. Az initial spawn van amikor kicsit szerencsésebb, van amikor kevésbé. De ezért kell használni a fejedet. Olyan taktikai / stratégiai mélysége van, amit még csak megközelíteni se tudna soha, ha egy négyzet alapú üres szobában, all weapon spawn-okkal butulnák egymást a játékosok.
Nézz VOD-okat. A legjobbak, amiket rapha és 2GD kommentál, de vannak twister- és FraZe-féle elemzések, meg strenx-féle oktatóvideók is.

"Őszintén szólva az ID-nek kőkeményen tiltania kellene a counterek használatát úgy gondolom."

Mi az a counter? Game clock?
Ha igen, akkor kőkeményen nem kéne Betülfild 24324-zá degradálni a Quake-et. :))

Ha meg a cg_enableRespawnTimer 1-re gondolsz (bal oldalon mutatja, hogy mikor spawn-olnak az item-ek), az >premium< szervereken csak spektátor-funkció.

"De nem az a bajom hogy quadot használ vagy hogy azt is használ, hanem azt hogy csak a quadot és a power uppokat a számlálóval használja..."

Még szép. Nem nehéz 2 percet hozzáadni a legutólsó spawn-hoz (mapok 90 %-án ennyi) és időben rákészülni.
Ami még lényeges, hogy armor-ok 25, MH 30 másodpercenként spawn-ol (kiv. 1-2 mapon), ahogy a "use item"-mel elsüthető tárgyak is.
TDM-ben a fegyverek respawn-ja is 30 másodperc, szóval egy jó csapatmunka során még pluszba a shaft-ot és a rail-t is szokták időzíteni, mert kulcsfontosságú a fegyverek kontrollja.

Ha pihenten játszom FFA-t (ritka - mármint, hogy pihent vagyok, akár egy kicsit is :W), akkor általában csak egy itemet (RA / MH) szoktam időzíteni + a powerup-ot. Ha nincs igazán high skill FFA-player a mezőnyben, csak a powerup-ot, mer egy lusta ge*i vagyok.

Duel-ben inkább csak egyet, aztán próbálok haladni az item rotation-nel. Időzítésbeli gyengeségemet próbálom kompenzálni aim-mal és helyezkedéssel.

Ill. minden pályán vannak olyan pontok (fegyverek, páncélok, powerup-ok - vagy csak egy forgalmas kereszteződés), ahol szinte mindenki át akar haladni vagy fel akar venni valamit - na azokat a helyeket kell pofátlanul szüretelni.

Minden map-hoz van legalább 1-2 jó, alapvető taktika. Lássunk egy példát;

Demon Keep by Csucsuka (tm); A lényege, hogy az alsó udvart tartom. Ott van ugya YA, 2x 25 hp, shard-ok és Battle Suit. Kapásból rálátsz 4 spawn-ra és a középső platform alól jópár ocsmány szög és szűkös rés van, ahonnan / amin keresztül lehet rail-ezni + tudsz lőni a dobbantókra is, ill. az RA-toronyra is.
Fent ugye BFG + RA, ha meg para van, a pincébe visszavonulva egy 50-es bubi és még pár shard.
Az alsó teleportkaput használva a bejárat valamelyik oldalára érkezvén megintcsak remek lehetőség nyílik hátbashaft-olni az embereket vagy más szögből rail-ezni a dobbantót használó player-eket.
Ha megvan a Battle Suit, lehet menni felvenni a teleportot (item), ill. a lényeg; levadászni a Quad-ot (és begyűjteni azt is).
Túlságosan mélyre a várba még azzal sem szoktam bemenni, leginkább csak a rail- és a shaft utánpótlásért, ill. a shaft YA-t veszem fel, ha éppen spawn-ol. Aztán irány vissza udvar felé, gyakran a pincét használva, hogy alulról közelítsem meg.
Ha van kint hasonló taktikát alkalmazó egyed (akinek aim-je és brain-je is van, nem csak epilepsziás bornyúként vonaglik a vágóhídra :DDD), sok játékos esetén az megnehezíti a dolgot, ilyenkor a következő powerup-ként a Quad-ot szoktam megcélozni, az segít visszaszerezni az udvar feletti kontrolt.

"lehetsz akármilyen jó, esélynek még csak a látszata sincs"

Ha "akármilyen jó vagy", akkor te veszed fel a powerup-ot és használod is egészséggel.
Nincs is szebb, mikor szétstack-elve,, Quad + BFG <333 + shaft + rail-el fröcsög a világ mindefelé, miközben 5-en sírnak a chatben, hogy anyáddal háltak az éjjel. :DD

[ Szerkesztve ]

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4932) #10691584 válasza sto1911 (#4918) üzenetére


#10691584
törölt tag

Sto ez nagyon jó :) Feltettem, gond nélkül működik, lehet szerver IP-re connect-elni vele, összes map választható: nagyon tetszik köszönöm :R :DD :R (Mikor próbáljuk ki? :DDD )

Egyetlen gondom van, de az "normál" quakelive felületen is él: nincsenek botjaim. Valamiért ez a cfg nem engedi (meg még vagy 2db hasonlóm van, ami ilyet produkál) szóval cfg hiba. Valaki esetleg tud valami megoldást :F Nem baj, ha nem, csak sürgősen kell :DDD

(#4931) [oWn]f4te: Ezt szépen leírtad, mármár hiánypótlónak nevezhetném. Amúgy akkor én epilepsziás bornyú vagyok (némi rage-el :DDD ) valszeg azé nem győzök sose (mondjuk nem is törekszem rá kicsit se - legalábbis FFA-ban-; köveket letenni, családi vonás én ilyen vagyok, nem ér röhögni)

[ Szerkesztve ]

(#4933) Sotho válasza Synthwave (#4931) üzenetére


Sotho
őstag

Elég beteg az utolsó mondatod :D , és annál sincs szebb amikor szét vagy stackelve quad+regeneration és lg-vel leszed egy noob 2sec alatt. Én is örömmel taktikáznék ha lenne valami értelme, csak a bp gerinchálózatig 18-32ms a ping ( <5km) innen kész csoda hogy a német szeróig esetenként 40-50 lévén ha a szollgáltató nincs versenyhelyzetben szarik a felhasználókra mind ár mind minőség tekintetében előző lakhelyemen 3 szolgáltató volt 2 utcányira innen fent említett érték masszívan <7ms.

[ Szerkesztve ]

(#4934) Synthwave válasza Sotho (#4933) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"annál sincs szebb amikor szét vagy stackelve quad+regeneration és lg-vel leszed egy noob 2sec alatt"

Az igen-igen ritka. :D

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4935) Sotho válasza Synthwave (#4934) üzenetére


Sotho
őstag

Ne magadat helyettesítsd be légyszíves. :N
Csak hogy tovább fossam a szót melóhelyen 30 körüli pingek a szeróig (és brutál gigabites stabil net) 17 !!! fps olyan szar a gép + valamilyen szar egér még úgyis volt pár fragem. :D

[ Szerkesztve ]

(#4936) sto1911 válasza #10691584 (#4932) üzenetére


sto1911
veterán

Ma meg fenn leszek vagy 9-ig :D de estenkent barmikor, irsz itt egy privatot, aztan ha tudok jovok. Eleg fura a bothiany, itt kulon practicet kell inditani, hogy botolhass. Milyen hibaval szall el?

(#4937) #10691584 válasza sto1911 (#4936) üzenetére


#10691584
törölt tag

Semi 'hibát'nem ír ki, csak egyszerűen nincsenek botok, ha előtte beállítom hányan legyenek, vagy játék közben az addbot-al (sem) A normál böngészős QL-ban sincsenek és néztem a cfg-t is (pl enablebot "1" stb) az "kátszólag" rendben van. Néhány cfg-m ezt csinálja, sajna épp a legjobbak :(

(#4938) sto1911 válasza #10691584 (#4937) üzenetére


sto1911
veterán

Ki kell mazsolazni a cfg-t, en pl. ilyenekhez, mint amit irtal nem nyulok, mert minek. :) A lenyeget kiszeded belole, reset to default, a mazsolazottat meg beolvastatod vele, es biztos megjavul.

(#4939) #10691584 válasza sto1911 (#4938) üzenetére


#10691584
törölt tag

Megpróbálom, hátha.

Jah.. előbb volt "szerencsém" összeakadni drejk-el duelben hát.. kb. ÍGY éreztem magam közben :Y

(#4940) andrasrx8


andrasrx8
csendes tag

Mi történt a QL-al? 125fps és 40-50ms ping-et ír, de érzésre kb. 150ms ping és 30fps van... Eddig is volt lag, de most valami brutál. Kattintok az egérrel és fél másodperc késéssel lövi el a rail-t. Nem értem mi a hiba...

(#4941) #10691584 válasza andrasrx8 (#4940) üzenetére


#10691584
törölt tag

Hétvégén gyakran elsz@ródik, de amúgy én is tapasztalom kb. péntek délután óta. És német szervereken, ahol általában szépen "adja"

(#4942) andrasrx8 válasza #10691584 (#4941) üzenetére


andrasrx8
csendes tag

Nálam most mindenhol szar. Német szerveren normál esetben 35-ös pinggel is úgy warpolok, mintha 15fps-el játszanék. Hihetetlen... Sokszor örülök, ha 20% fölé megy a shaft. :o

(#4943) #10691584


#10691584
törölt tag

Hu emberek. Kiprobaltam Sto szerojat, hat reg volt ennyire jo :) Csak ajanlani tudom, mert KIB@SZ**tt jo gyerekek :DDD Neked is Andras, ott nem hinnem, hogy ping/lag gondjaid lennenek (nekem volt 10-es pingem atlagban) Ha ezt előbb tudom.. Rohadt jo dueleket lehet nyomni, esku olyan erzetre, mint regen, mikor meg LAN-ban toltuk a haverokkal :R :Y :R Koszi Sto, ez jo volt (meg ha sz@rra vertel is mint a diszno :DDD )

[ Szerkesztve ]

(#4944) Synthwave válasza Synthwave (#4931) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

MH 35 másodperc.

A hosszú post-ok átka.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4945) #10691584 válasza Synthwave (#4944) üzenetére


#10691584
törölt tag

MHSZ? ;]

(#4946) Synthwave válasza #10691584 (#4945) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

?

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#4947) #10691584 válasza Synthwave (#4946) üzenetére


#10691584
törölt tag

Neked ezt még ismerned kellene. Én meg azt nem tudom mi az az "MH" :) Egyébként te sem tudod miért nincsenek botok egyes cfg-k használata esetén? (Jóvan rájöttem: mega.. szerencsére már készül a megabrutál kávém..)

[ Szerkesztve ]

(#4948) sto1911 válasza #10691584 (#4943) üzenetére


sto1911
veterán

Tudunk jatszani ma este is, kb. 6-tol mar otthon vagyok. Ha jonne meg ember, akkor csapatjatekot is jatszhatunk.

(#4949) #10691584 válasza sto1911 (#4948) üzenetére


#10691584
törölt tag

Az jó lenne, de ahogy nézem nem túl aktívak most itt (lehet nem néztek még ide azóta) De akkor nekik is kellene kliens. Én szerintem ráérek, még írok privit addig (remélem a szemem is rendbejön addigra) Own, te nem jössz? Marha jó, érdemes kipróbálni, alig van késleltetés, olyan, mintha lanban tolnád :)

[ Szerkesztve ]

(#4950) atidzsiforc válasza sto1911 (#4948) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Ma en is raerek egy kis mokara.

(#4902) Jim-Y: amikor ilyen eros volt meg az lg, akkor meg csak a tesztszerverek mentek.

[ Szerkesztve ]

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.