Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oettinger01
őstag
válasz
Integra
üzenetére
te már átmentél a magba? a 3 tornyot bekapcsoltad?
szerintem te a magos rész első részét nyomod ahogy beérkezik a lift és kinyílik az ajtó akkor jön a pajzsos buzi meg a haverjai. az kicsit engem is marasztalt mire megcsináltam de hamarosan sokkal nagyobb szívás lesz majd 1 teremben. majd meglátod![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oettinger01
őstag
na én is beakadtam. már a magban vagyok és szerintem az utolsó ellenségnél, mert ha ennél is lesz durvább letörlöm a gamet
szóval egy teremben a földből fel jön 1 gonosz, ha kinyírom az oszlopk a teremben szétcsúsznak és feltöltődik, majd leválik az aljáról és repked, majd ha ezt is kinyírom akkor kiemelkedik ugyan onnan egy bazi nagy valami ami sárgás színű és valami burok veszi körül ami áttetsző, ez nem is lő meg semmi, jönnek kisebb nagyobb ellenek közben amiket folyamatosan írtok de a főellen kijelzőjének a sávja seogy sem akar fogyni, egyáltalán nem is látok főellent
mi a búbánatos f@szomat kell itt csinálni 
-
oettinger01
őstag
[N0 War3Z pLZ - tiv]
-
oettinger01
őstag
de jó, hogy ennyi segítőkész fórumtárs jár ide.....

-
oettinger01
őstag
válasz
oettinger01
üzenetére

-
oettinger01
őstag
Én még a játék elején vagyok, jelenleg kisérnem kell valakit akivel egy ajtón belépve az oszlopok felfelé széthúzódnak és fény van köztük, majd a terem közepén leereszkedik valami amit ki kellene nyírnom de ezt már nem tudom megtenni, mert a játék megfagy és valami memóriahibára hivatkozik ami faszság szerintem.
Ez valami bug lehet, másnak nem fagyott ki a játék főellenek közben? Esetleg valami ötlet? Mit tegyek? A játékom nem eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mi a búbánatos f@szomat kell itt csinálni 
hibátlanul működik minden!