Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müge
tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
A Doom 3-mal nem játszottam sokat, a Prey-t viszont most nyomtam végig...
A quake 4 tényleg talán a legjobb mind közül, sztem az atmoszféra teszi - néha nagyon elkapott a fílingje, ahogy tengerészgyalogosként mászkálok és irtom az ellent.
Ami különösen tetszett nekem is, az a társak szerepe: amikor mellettünk van a squad, akár egymaguk is legyakják az ellent
Nagyon kemény fickók csapódnak mellénk például a waste processing facility-nél: amikor rengeteg ember-strogg van rail gun-okkal a teremben, rendesen bedobják magukat. Volt pár olyan szitu, amikor közel kerültek egymáshoz: ilyet még nagyon nem láttam, a puskatussal frankón egymásnak estek, és szabályosan megküzdöttek
Remélem, hogy lesz Quake 5 is, mert én biztos vevő leszek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest