- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
Köszi, var azért ez nem tul jo huzas a QNAP-tol, mert a cloud key kötelezö hasznalatat (és ismeretét->értsd ne felejtsd el
) feltételezi, miközben én is kerülöm a gyari cloud szolgaltatas hasznalatat, azzal sem értek egyet, hogy kötelezöen létre kell hozni. A MAC cim meg ott van a NAS-on, "fizikailag".
Mindegy, szerencsére nem minden nap resetelget az ember fia/lanya...Jut eszembe, kicsit mas téma: elvileg érkezik az uj HDD készlet a jövö héten, igy megprobalom elvégezni a korabban emlitett teszteket a "system pool" kérdésben QuTS hero esetén.
Azért elöre megprobaltam jobban belemélyedni a dologba még elötteTovabbra is vannak még kérdések, de annyi biztos, hogy egy kicsit azért megkülönbözteti a normal pool-tol, külön is emlitit a leiras is:
The System Pool
The system pool is a normal storage pool that QuTS hero uses to store system data such as logs, metadata, and thumbnails. By default, applications are installed to the system pool. If no system pools exists, either because the NAS has recently been initialized or the system pool was deleted, QuTS hero will assign the next storage pool that you create as the system pool.
Minden esetre (miutan elleszek azzal, hogy kimentsek mindent) azzal kezdem, hogy siman törlöm a most system pool-nak nevezett tarallomanyt, aztan meglatjuk mi lesz Ott hagyk mellette egy üres tarallomanyt, aztan remélem ott egyszer csak megjelenik. Abban még bizonytalan vagyok, hogy az appokat azért atrakjam-e oda elötte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9 / 6 mag i7, 32/512GB, 4GB Radeon - garancia ( 4442)
- Macbook Pro 15" - 2017 gyártás, 4 mag i7, 16/512, 4GB Radeon - garancia ( 97)
- Macbook Pro 13" - 2018, 16GB RAM, i7/i5, 512/256GB SSD, touchbar - garancia
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest