Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
UDPSendToF
tag
Sziasztok!
Nagyjából egy héttel ezelőtt 0 Python tudással elkezdtem összedobni egy scriptet, amivel részben kiváltható a Corsair iCUE app, képek / GIF-ek megjelenítésére az AIO LCD-jén. Eddig úgy ment, hogy ChatGPT írta a kódrészletet miután megadtam, mit szeretnék, aztán valamennyi szenvedés után működött is normálisan. Főleg a mentéssel és visszaállítással volt bőven sz*pás, mire meglett a helyes sorrend.
Viszont a LED-ek irányításával gondban vagyok. Így a jelenlegi linkelt állapotában működne minden rendesen, viszont az egész script elkezd fagyni és beakadni. Először magával az LCD képernyővel is ugyanez volt, aztán az valahogy megoldódott. Próbáltam thread cuccokat is, de nem igazán értem, mi lenne erre a jó megoldás. Maga a LED hardver különálló kapcsolaton van, tehát az LCD kommunikáció nem zavar bele.
Valakinek esetleg van ötlete, hogyan lehetne ezt szépen megvalósítani?
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- Chieftec iArena GPC 600S 600W tápegység
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A random összehányt sorrendet, error handling hiányát és otthagyott debug üzeneteket, stb ne nézzétek légyszi, azt majd a végén, mikor minden működik.